Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağlayin, dünya, müslümanlari

Ağlayin Ey Dünya Müslümanlari !!!

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ağlayin Ey Dünya Müslümanlari !!!

Ağlayın ey dünya Müslümanları!

Başınızı elleriniz arasına alıp kanlı gözyaşları dökün

Kanları seller gibi akan masum, çaresiz ve mustaz'af kardeşlerinize uzanmayan elleriniz için ;

müstekbir ve zalimleri sadece kınamakla yetinen dilleriniz için;hayatlarının baharında soldurduğunuz

gönül güllerimiz için ağlayın!

Ağlamak;bir parça olsun utanmaktır,bu yüzden ağlayın

Ağlamak bir parça olsun utanmaktır,bu yüzden ağlayın diyorum ya

Yüzünden haya perdesi

sıyrılmış dünyacılara bu tavsiye bile fazladır Her şeyin hesabı görülecek ve sorulacak

Belki düşman

silahı ile alnında ve göğsünde güller açıp cennete uçan şehitler mesut gülümserlerken bize vurdum

duymazlığımız ve duyarsızlığımızın hesabı sorulacak Sızlamayan kalplerimiz korkuyla çatlarken,

bu gün yardım etmeyi beceremediğimiz kardeşlerimiz yardımımıza gelmeyecek

Hani diyecekler,

"Müslümanlar birbirlerini tamamlayan bir binanın tuğlaları gibi idiler, bir vücut gibi idiler?

Kenetlenmiş saf idiler? Saf böyle mi olur? Biz birer, birer kara toprağın bağrına düşerken sizler neredeydiniz?

Peşinde koştuğunuz apartmanlar,otomobiller,yalancı şan ve söhretler yetişip kurtarsın sizi!

Ağlayın ey dünya Müslümanları!

Kardeşlerinizin bir gün mutlaka bu sözleri söyleyeceklerini düşünüp şimdiden ağlayın

Ağlamak

bir parça olsun utanmaktır çünkü Bu yüzden ağlayın diyorum ya

Bu gün bir buçuk milyar civarinda

nüfusu ve elliyi aşkın coğrafya da Islam alem-i tam bir güdümlülük sergiliyorsa, oturun da kendi halinize ağlayın

Çünkü siz perişan ve muhtaçsınız kurtulmaya

Oturun da halinize ağlayın ve siz bu halinizle kimseye bir sey

yapamazsınız

Oturun da halinize bu yüzden ağlayın diyorum ya

Ağlamak biraz olsun utanmaktır çünkü

"YA RAB ! BİR UTANMA HİSSİ VER, GAİB HAZİNENDEN BİZE!"

AMİN

(alıntı)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com