Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
doğum, haftasına, hatimler, kandili, kutlu, mevlid, özel

Mevlid Kandili - Kutlu Doğum Haftasına Özel Hatimler!.

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mevlid Kandili - Kutlu Doğum Haftasına Özel Hatimler!.

Esselamualeykum kıymetli üye ve ziyaretçi kardeşlerimiz
Bu yılda Allah'ın izni ile Mevlid kandiline ve Mevlid kandilinin tamamı niteliğinde olan ''Kutlu Doğum Haftası'' için sitece özel etkinliklerimiz başladı Bunlardan bir tanesi de hatim kampanyalarımız Hatimlerimize isteyen bütün güzel kardeslerimiz katılabilir Hatme katılmak, hatimlerimizden cüz almak için üye olunması ön şarttır Alınan cüzlerin verilen tarihten önce okunup bize bildirilmesi gerekmektedir Efendimiz (sav)'in dünyaya olan teşriflerini kutlamak, O'na dua etmek, her demde O'nu anmak ve böyle mübarek gün ve geceleri değerlendirmek bizler için bir şeref unsuru olsa gerek
Bizlerde sitece hatim ve salavat kampanyaları düzenliyoruz Allah cc düzenlenen etkinliklerimizi bereketli ve kabul kılsın insl

Not: Mevlid Kandili - Kutlu Doğum Haftasına Özel (şimdilik) 10 tane hatim indirmeyi düşünüyoruz

NOT:Alınan cüzler19 20 Nisan tarihinden önce okunmalıdır Bu kadar uzun bir zamanda inşaAllah onlarca hatim indiririz Cüzlerini okuyan kardeslerimiz, bizleri haberdar ederse aksaklık cıkmadan hatimlerimizi eda ederiz insl

Arzu eden kardeslerimiz dilediği kadar cüz alma hakkına sahiptir

Alıntı:Dipnot: Sevgili kardeslerim, lütfen cüz aldıgınızı belirtirken hangi hatimden(1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ) cüz istediginizide beyan ediniz!

Hatim Çizelgesi
• Alınmamış cüzler! [Alınacak!]
• Alınmış ama okunmamış cüzler! [Okunacak!]
• Alınmış ve okunmuş cüzler! [Okundu!]

Mevlid Kandili - Kutlu Doğum Haftasına Özel Hatm-i Serif-1

NOTbu hatimleRle hepimiz ilgilenelim

</SPAN>

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com