Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dağıtıyorlar, kuran, seti, ücretsiz, öğrenme

Ücretsiz Kuran Öğrenme Seti Dağıtıyorlar...

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ücretsiz Kuran Öğrenme Seti Dağıtıyorlar...

Arkadaşlar bir dini radyoda duyduğum duyuru sonucunda ücretsiz olarak kuran ı kerim öğrenme seti dağıtıldığını öğrendim

aradım ve setim geldi çok kapsamlı olmasada kuranı kerimi öğreneceğime inanıyorum

2 vcd 1 de elif cuzu var seti içinde alfabeyi işaretleri ve okuma alıştırmalarını barındırıyor şimdiden yolu yarıladım diyebilirim

normalde bir dükkanda bu setin benzeri için 10 lira istemişlerdi ama poşet içinde pekte şık olmayan bir üründü

bu set bildiğiniz dvd ambalajında geliyor çok beğendim açıkçası

sadece kargo ve paketleme bedelini karşılamanızı istiyorlar 10 tl gibi bir bedel çıkar diyorlar en fazla ama bana 8 tl bir bedelle geldi telefonla bişey alıpta denilenin altında bir fiyata bir ürün geldiğine ilk kez şahit oldum

6 tl kargo 2 tl de paketleme bedeli ödedim

8 liraya hiç uğraşmadan güzel bir eğitime helal yoldan sahip olmuş oldum

sponsorlar sayesinde böyle yapabildiklerini ilettiler fazlada kurcalamadım açıkçası

kültür bakanlığı bandrolü vs herşeyi üzerinde korsan cdler felanda değil

0216 321 72 73 nolu telefonu arayın en azında bilgi alın derim

bana yanında bir iki üründen daha bahsettiler çok çok cazipti ama öğrenci hesabı bizimkisi onlardan faydalanamadım belki sizin hoşunuza gider

ücretsiz kuran öğrenme seti derseniz yardımcı olurlar kampanya yıl sonuna kadar sürecekmiş

allah rızası için bu bilgiyi yayında ülkemizde sadece bedava incil değil kuran meteryallerininde dağıtıldığını görüsün herkes

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com