Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beylerin, evli, sırları, yıldır

40 Yıldır Evli Beylerin Sırları !

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

40 Yıldır Evli Beylerin Sırları !

40 Yıldır Evli Beylerin Sırları

•Hiçbir şeyde abartıya kaçmamaya, neysek o olmaya özen gösterdik; aşkta bile…Çünkü birini ölesiye severken aynı zamanda öldüresiye nefret etmek mümkün

•Hata araştırmak yerine her şeyi doğru yapmaya odaklandık

•Birbirimizi önemsedik; çünkü eşiniz bir meseleyi önemli buluyorsa onun gerçekten önemli olduğuna inanmak zorundasınız

•Evde iki arkadaş gibi dertleşip problemleri birlikte çözmeyi adet edindik; bunu birbirimizin sıkıntılarıyla ilgilenip zevklerimizi paylaşarak başardıkHala da öyle, 40 yıllık karı-kocayız ama 40 yıllık arkadaşız da

•Birbirimizin ailesiyle mesafeli ama olumlu ilişki başlattık, aile büyüklerimizi evlilik alanımıza müdahil yapmadık, ufak tefek problemleri kimsenin kalbini kırmadan geçiştirdik

•Huri ile gılman peşinde koşmadık birbirimizi hata ve noksanlıklarımızla kabul ettikÇünkü bu zamana kadar hiç kimse kendi için ideal bir eş bulamamıştır Ya kadın iyi çıkmıştır veya erkek

•En baştan eşime “Ben bu ailenin zırdelisiyim! Bana öyle muamele et!” dedim, sağolsun o da kırk yıldır bütün tartışmalarda ilk geri adım atan taraf oldu “Deliyle deli olunmaz” dedi, benim sakinleşip rahatlamamı sağladıKendimi övmek gibi olmasın ama haklıda çıksam her tartışmadan sonra eşimin gönlünü almayı bilirdim Özürse özür, Hediyeyse hediye

•Hanımı Allah’ın bana özel bir lütfü gibi gördüm hep Bu bakış açısı bizi 40 yıl birlikte tutan çimento oldu

ALLAHIN SELAMI VE RAHMETİ CÜMLEMİZİN ÜZERİNE OLSUN(AMİN)
Mutlu bir evlilik kısa gibi gelen uzun konuşmaya benzer (Vergilius)
Genç Beyin Dergisinden Alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com