Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
erkek, istemedim, kadın, olmayı

Ben Hiç Erkek Gibi Bir Kadın Olmayı İstemedim.

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Hiç Erkek Gibi Bir Kadın Olmayı İstemedim.

Ben hiç erkek gibi bir kadın olmayı istemedim Ben kadın gibi kadın olmayı istedim Ve hep bunu özledim

Ben sadece beni sevsinler istemedim Ben erkeğin omzunu istedim Orada ağlamayı özledim

Ben hiç erkekle eşit olmak istemedim Ben erkeğin üstünlüğünü istedim…Bakışından irkilmeyi özledim

Ben erkek gibi davranmayı istemedim Kadınsı duygular istedim Dokununca titremeyi özledim

Ben hiç erkek gibi hesap sorayım istemedim! İlgilenilmeyi,nazlanmayı şımarmayı özledim

Birlikte uyuyup birlikte uyandığımda Erkeğimin gözlerinin içine bakmayı özledim

Ben erkek gibi hep kararları veren olayım istemedim Benim için kararlar verilsin istedim

Ben fikirler uyuşsun istedim Ben erkek gibi bağıran olmak istemedim Ben susabilmeyi istedim Sakinlik ve huzuru özledim

Ben erkek gibi özgürlük istemedim Kadın gibi özgürlük istedim Kıskanılmayı özledim

Ben erkek gibi gözlerim uzaklarda olsun istemedim Yakınımdakileri sevmek
istedim Paylaşabilmeyi özledim

Ben erkek gibisin demelerini istemedim Sen güzelsin denilsin istedim Yumuşacık duyguları özledim

Ben erkek gibi güçlü görüneyim istemedim Gücü onlarda görmek istedimSahiplenilmeyi korunmayı özledim

Ben erkek gibi arkadaş olayım istemedim Ben erkeğimin kadını olayım istedim Kadınım denilmesini özledim

Ben erkek gibi hiç baba olmayı istemedim Ben hep anne olmak istedim Anneyken bile bu duyguyu özledim

Ben hiç erkeğimin anası olmak istemedim Ben sevgilim denilsin istedim Fark edilmeyi özledim

Ben hiç erkek gibi bir kadın olmayı istemedim Ben hep kadın gibi kadın olmayı istedim…Ve içimdeki özledim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com