Müjgan'la Veda :))) |
08-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Müjgan'la Veda :)))Şarkıda müjgan ile vedalaşıyor… Ben de hayatla vedalaştım şu aralar… Yaşamdan beklentim yaşamaktı! Neyi ne kadara yaşayabildim hiç bilmiyorum İnsanlara güvenimi kaybettim Tekrar yakalayabilir miyim onu da bilmiyorum… Ne kadar güzelde başlamıştı her şey Bir bahar akşam üzeri başlamıştı yaşam sevincim Hemde beklemediğim en güzel şekilde Gecelerin bitmesini sabahların olmasını hiç bu kadar istememiştim Bir an önce göreceğim düşüncesiyle güne başlamak kadar mutluluk veren bır duygu yaşadınız mı? İnsanın içinden ılık bir şeyler akar, garip bir heyecan sarar bütün vücudunu Kafanızdan bir sürü şeyi konuşursunuz Gördüğünüzde sohbet edecek bir sürü şey bulursunuz Ama ne o, birden karşınızda ve beyninizdeki her şey uçmuş gitmiş Birden sus pus olur beyninizdeki ses Sadece yanında olmanın keyfinde kalırsınız Kısa sürsede birlikte vakit geçirir mutlu olursunuz Ve gün son bulur ayrılma vaktiniz gelir O anı uzatmak için elinizden gelse zamanı durdurmak gelir Ama yapamazsınız ve ayrılırsınız Bir sonraki buluşmaya kadar da tekrar o heyacanı yaşarsınız Uzun süren bir arkadaşlığın ardından aşk ve sevgi gelirse insan daha bir güvende hissediyor kendini Zaman içinde,sakinlikte tanıdıgınız, güvendiğiniz insana aşk! Sonu evlilikle biten ve kendinizi güvende hissettiğiniz mutlu son Ve mutlu son bir gün biter Şu aralar evden dışarı çıkasım yok hatta bilgisayar denen şu sanal aleme takıldımL ve ne gördüm bilseniz, yaşamdan farkı yok İnsanlara tek yapabileceğiniz şey sıkıldığınız anda bilgisayarı kapatıp çıkmak Sonraki bilgisayar açtığınızda da özür dilerim net gitti gibi bir uyduruk bir mazeret bulmak Karşılaştığınız insan tipleri sanal alemde de karşınız da Ve soracaksınız şimdi sen de bunları yaptın mı? İlk nete girdiğim günlerde yapmadım ve şimdi de yapmak ta zorlanıyorum zaten Sıkıntımda bundan kaynaklı aslında Dilerim bu tür sıkıntılarınız olmaz hayatta… |
|