Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
işte, mehlika, seviyorum, sultanım

Ben Kimi Seviyorum ,İşte Benim Mehlika Sultanım

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Kimi Seviyorum ,İşte Benim Mehlika Sultanım

Öyle biri hayal ediyorum ki ;

ben öyle bir hayal ediyorum ki o benim mehlika sultanım olacak ,benim sevinmem için benden hediye isteyecek ve küçücük bir şey de olsa aldığım şeye bayılacak ,benimle gezecek benimle aglayacak derdimiz derdimiz olacak

yüzüne baktığımda kendimi göreceğim o konuşurken dinleyececeğim ama hiç bir şey anlamayacağım o konuşunca bülbülleri susturup onu dinleyeceğim bir sevgili

sevince sevinecek, gülünce yüzünde katmer katmer güller açacak biri ,başında bembeyaz örtüsü masallar diyarından gelme tertemiz bir duru yüzü orta boylu sarışın veya kumral, güneş gibi içimi ısıtacak gülünce dünyamı dolduracak bir gülüşü olacak sevgili istiyorum ,
biraz çılgın olmalı biraz uçarı olmalı ,bazen hata yapmalı çocukca yanlışını görmeliyim aptallığını masum saf ruhunu okşamalıyım

ben ne cinsel istek arzu isterim ne fantazi sadece bir sevgi olmalı ulaşılmayan , yıldızlar kadar uzak, güneş kadar sıcak bir sevgi olmalı aramızda
yıldızlar kadar uzak yanardağlar kadar ateş dolu bir aşk olmalı aramızda
ben yoksam mahzun olmalı , ben varsam serçe kadar kıpır kıpır olmalı, yerinde duramamalı, hep gözlerini çevirmeli bana ben benden alınmalı

rengarenk mavi yeşil pembe gül kurusu elbiseler giymeli Okumalı okutmalı zeki olmalı ,gizemli olmalı ama uzak olmamalı, Kilometerelerce uzak da olsa bana ruhen yakın olmalı

öyle bir sevgili ki kuğular kadar zarif güller kadar asil vefa dolu olmalı

sarışın, masum, tertemiz bakışlı zerafet timsali olmalı ,zenginlik budalası olmamalı, şuh olmamalı, kendini saklamasını bilmeli

Söyleyin dostlar varmı böyle biri koşayım Mehlika sultan gelmiş diye sarılayım yıllar varki görmedim diye vurulayım gözlerine ayırma bakışlarını benden yana diye

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com