![]() |
Kadınlar Aptal Erkekleri Mi Seviyor ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınlar Aptal Erkekleri Mi Seviyor ?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi BÖCÜ DAYI ![]() Emel sana ne dediydi Nazlı ![]() ![]() ![]() Karikatür neyinde atmayıverdin siteye ![]() ![]() ![]() Ne dediydi Emel abla bana ![]() aptalmı severlermiş ? şahsen sevmemde , katlanmamda Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Nazlı ![]() Biz o yastık kıvamına gelemedik daha ![]() ![]() ![]() hoşgörünüz için teşekkür ederim işte mizahi yönünüz ve kültürünüzün gücünü birde olgunluk çerçevesiyle birleştirince kendisiyle barışık bir insan portresi çıkıyor ortaya teşekkürler Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Nazlı ![]() Ne dediydi Emel abla bana ![]() Bak hemen abla kıvamına geldi ![]() ![]() Karikatürlerini beğendiydi ya ![]() ![]() Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Renksiz Hayaller ![]() aptalmı severlermiş ? şahsen sevmemde , katlanmamda Bende katlanmam R ![]() ![]() ![]() Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi BÖCÜ DAYI ![]() Bende katlanmam R ![]() ![]() ![]() Bilmem =D bana enteresan demiştin konumda ![]() ![]() ![]() Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Renksiz Hayaller ![]() Bilmem =D bana enteresan demiştin konumda ![]() ![]() ![]() Yeri gelmiş söylemişimdir, hatta iyi bişey söylemişimdir, hatırladımda ne için olduğunu unuttum ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi BÖCÜ DAYI ![]() Yeri gelmiş söylemişimdir, hatta iyi bişey söylemişimdir, hatırladımda ne için olduğunu unuttum ![]() ![]() ![]() ![]() Tamam (: Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi BÖCÜ DAYI ![]() Bak hemen abla kıvamına geldi ![]() ![]() Karikatürlerini beğendiydi ya ![]() ![]() Hm birşey demişti diimi ama seni Dasitane'ye yönlendiriyorum bkz: Alıntı: hoşgörünüz için teşekkür ederim işte mizahi yönünüz ve kültürünüzün gücünü birde olgunluk çerçevesiyle birleştirince kendisiyle barışık bir insan portresi çıkıyor ortaya teşekkürler Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Nazlı ![]() Hm birşey demişti diimi ama seni Dasitane'ye yönlendiriyorum bkz: Bende onun için yazdım zaten, hoşgörün için ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|