Evlilik/Erkekler Ve Kadın! |
08-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Evlilik/Erkekler Ve Kadın!Evlilik/Erkekler ve Kadın! Hiç evlenmedim çünkü gerek yoktu Evimde bir kocanın yerini doldurabilen üç hayvan besliyorum: Her sabah hırlayan bir köpek, bütün gün küfür eden bir papağan ve geceleri geç gelen bir kedi Marie Corelli *** Sahsen, yirmi dördüne kadar "doğru" adama rastlamadıysa, bir genç kızın şanslı olduğunu düşünüyorum Deborah Kerr (Women''s Wit and Wisdom ) *** Evlenmek isterim, çünkü bir erkeğin her gece benimle birlikte uyumaya kanunen mecbur olması fikri hoşuma gidiyor Carrie Snow *** Hayır Anneciğim, Bay Doğru ile henüz tanışmadım Fakat, Bay Cimri, Bay Kaba ve Bay Evli ile tanıştım *** Soru: Erkekler esit bir iliskiyi nasil tanimlar? Cevap: Siz pişirirsiniz / erkek yer; Siz temizlersiniz / erkek kirletir; Siz ütülersiniz/erkek buruşturur *** Bir erkekle her konuda konuşabilirsiniz O anlamayacaktır, ama yine de konuşabilirsiniz Anonim *** Erkeklerin en sık yaşadığı hayal kırıklığı bir kadının da bir beyine sahip olduğunu fark etmeleridir Margaret Mitchell ( Rüzgar Gibi Geçti ) *** Kadınların hataları vardır Erkeklerin sadece iki tane hatası vardır Bütün söyledikleri Ve bütün yaptıkları Anonim *** Ne zaman akşam yemeğine geç kalsa, onun ya beni aldattiığını ya da sokakta ölü olarak yattığını düşünür, hep ikincisi için dua ederim Judith Viorst (Women''s Wit and Wisdom ) *** Soru: Erkekleri evlenmek istemedikleri kadınların peşinden koşmaya iten neden nedir? Cevap: Köpekleri, kullanmaya niyetleri olmadıkları arabaları, kovalamaya iten dürtünün aynısı *** Bir erkek evliliği düşündüğünde, korktuğu şey, kendini bir kadına bağlamak değil, kendini bütün diğerlerinden ayırmaktır Helen Rowland *** Kendinize "onda ne bulmuştum?" diye sorduğunuzda onda bulduğunuz şeyin sadece sizin hayal gücünüzün bir ürünü olduğunu fark edeceksiniz |
|