Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hırsızlar, town, şehri

The Town | Hırsızlar Şehri | 24.12.2010

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

The Town | Hırsızlar Şehri | 24.12.2010

HIRSIZLAR ŞEHRİ

Orjinal Adı: The Town
Yönetmen: Ben Affleck
Oyuncular: Ben Affleck, Rebecca Hall, Jon Hamm,
Jeremy Renner, Blake Lively,Chris Cooper
Senaryo: Peter Craig, Ben Affleck
Görüntü Yönetmeni: Robert Elswit
Müzik: David Buckley, Harry Gregson-Williams
Tür: Suç - Dram
Süre: 125 dk
Yapım: 2010, ABD
Dağıtım: Warner Bros

Filmin Konusu: Charlestown adında bir mahalle, Amerika’nın en çok banka ve silahlı araba soyguncularını yetiştirdi

Onlardan biri de Doug MacCray (Ben Affleck), ama o hırsız arkadaşlarıyla aynı hamurdan değil Onların aksine, Doug’ın başarılı olabilme şansı, babasının sabıkalı ayak izlerinden kurtulma şansı vardı Onun yerine, sorunsuz bir şekilde istediklerini elde etmekle övünen acımasız banka soyguncularının lideri oldu Doug’ın aile olarak sahip olduğu kişiler çetedeki arkadaşları, özellikle tehlikeli ve asabi olmasına rağmen, kardeş kadar yakın olan Jem (Jeremy Renner)

Film Fragman

Filmi Resimleri

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com