Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
benimsin, gece, mine, tonight

Bu Gece Benimsin | Tonight You're Mine | 03.08.2012

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bu Gece Benimsin | Tonight You're Mine | 03.08.2012





Polisler sizi kelepçeleyebilir, otoriteler prangalar vurabilir, içkiniz, aşkınız, müziğiniz, edebiyatınız, özgürlüğünüz, hayalleriniz dahi kısıtlanabilir Kurumlara güven olmaz ama aşk ve müzik her zaman sizindir Sizi kısıtlamalarına izin vermeyin, kelepçeyi vuran aşk değilse…

“Tutku Nehri” ve “Yeryüzündeki Son Aşk”ın yönetmeni David Mackenzie’nin yönettiği bu sıradışı film, dünyanın en büyük müzik festivallerinden “T In The Park”ta geçen bir aşk ve müzik hikayesi Filmin yapımcılığını ise Perfect Sense, Red Road, Hallam Foe, Dogville gibi filmlerden tanıdığımız Gillian Berrie üstleniyor
Yapım: 2011 | İngiltere

Yönetmen: David Mackenzie

Senaryo: Thomas Leveritt

Başroller: Luke Treadaway, Natalia Tena, Mathew Baynton

Süre : 80 Dakika

Konu :

Adam ve Morello iki ayrı grubun solisti olan rock yıldızlarıdır ve artık büyük bir problemleri vardır Adam’ın problemi ünlü bir elektropop grubunun gönülçelen solisti olması, ya da gülbebek supermodel sevgilisi değildir Onun problem Morello’nun problemidir Morello’nun problemi de yeni ünlenen post-punk kız grubu y ada bankacı sevgilisi değildir Onun problemi, ilk defa çok büyük bir festivalde sahne alacakken, çılgın bir rahibin onu tam zıttı biri olan Adam ile kelepçelemesidir Sahneye çıkmaya saatler kalmıştır, kelepçenin anahtarı kayıptır ama bu zıt ikilinin kalplerinin anahtarları bulunabilecek midir?



Fragman





Videoyu Göremeyenler Tıklayınız















Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.