Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
chattam, kötü, maxime, ruh

Kötü Ruh | Maxime Chattam

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kötü Ruh | Maxime Chattam

Okuyucusuna ilk sayfadan başlayarak yoğun bir gerilim sunan ?Kötü Ruh? bir ilk roman Üstelik çok çarpıcı bir ilk roman Yazarı Maxime Chattam suçluların profilini çıkarmada usta bir kahraman yaratmış Ve onu şiddet dolu bir dünyaya salıvermiş Joshua Brolin FBI?da aradığını bulamamış, doğduğu kentin polis teşkilatında çalışan bir müfettiştir Kolu, bacakları kesilmiş, alınlarında yara izi olan kadın cesetleri onu acımasız bir seri katille tanıştıracaktır Olayların çözüldüğünü düşündüğümüz an geldiğinde ise aslında her şey daha da karışır Chattam, okuyucusuna kolay çözümler sunmaktan yana bir yazar değil Romanın gizemini son ana kadar başarıyla saklamayı beceriyor Ve soluksuz okunan bir polisiye örneği sunuyor bu türün meraklılarına

Eleştirmenlerin Jean-Chirstophe Grangé?nin hızına, Patricia Cornwell?in ayrıntı yeteğine, Thomas Harris?in gerilim becerisine sahip olduğunu söylediği Maxime Chattam?ın kitabında törensel cinayetler, ürpertici adli tıp sahneleri, Dante?nin ?İlahî Komedya?sından bölümler, ?Kara İncil?den izler var Ama hepsinden önemlisi son ana kadar kendini ele vermeyen korkunç bir sır kaplıyor romanın her satırını Yazar, romanını çok gerçekçi buluyor ?Romanı böylesine korkutucu kılan, gerçeğe bu denli yakın olması? diyor Daha fazla söze ne gerek! Okunması gereken bir kitap Kötü Ruh

Ama dikkatli olun: Tehlikeli sulara yelken açıyorsunuz!

Ben okurken korktum gerçekten ortalıkta birileri varmı diye kafamı kaldırıp bakıyordum sürekli Tavsiye ediyorum gerçekten çok beğendim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com