Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kahraman, kayıp, oylum, prensesi, tazeoğlu, yüzyılın

Kayıp Yüzyılın Prensesi - Oylum | Kahraman Tazeoğlu

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kayıp Yüzyılın Prensesi - Oylum | Kahraman Tazeoğlu

Sen bana neleri öğrettiğini biliyor musun?

İnsanın terk edildiğinde değil, unutulduğunda yalnızlaştığını ve unutulmanın insanoğluna verilmiş en büyük ceza olduğunu insanı asıl yalnızlaştıranın, uzağındayken unutulmak değil, yakınındayken hatırlanmamak olduğunu

Sen bana neleri öğrettiğini biliyor musun?

Başkalarının gözlerindeki ışığı görebilmemiz için, önce kendi gözlerimizdeki karanlığı aydınlatmamız gerektiğini Ön yargıların insan ruhunun felçli yanı olduğunu En çok önyargı sahibi insanların, benim kesinlikle önyargılarım yoktur! diyen insanlar olduğunu yanılgı, yenilgi ve pişmanlık doğurduğunu özgün düşünceye pranga vurduğunu insanın kendinden ne kadar eminse, yanılmaya da o kadar yatkın olduğunu ve insanları yargılamanın, onları sevmeye engel olduğunu

Ama en çok; insanın, tanrının kendisine bahşettiği mükemmelliği bozmayacak kadar mükemmel olmadığını öğrettin

Rüyalarında ve masallarında başka başka hayal dünyalarının tadını çıkaranlar, bunun bedelini uyandıklarında hala aynı dünyada olmanın tahammül edilemez hafifliği ile öder

Teşekkürler Darcy

Prensesliğimi, bana kendi masalımdan anlattığın için

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com