Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat > Şiir Cenneti

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
değilsin…, umurumda

Umurumda Bile Değilsin…

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Umurumda Bile Değilsin…

Neredesin,
Mutlu musun,
Özlüyor musun beni,
Acıyor mu için?
Umurumda bile değilsin…

Saatin kaç olduğunun önemi yok, senden sonra zaman kavramının anlamını yitirdiği o başlangıcı ve sonunu kestiremediğim boşluktayım
Ve ben ölürsem,
Akrebi ve yelkovanı kırık bir saatin kadranına gerin gövdemi, İsa’yı çiviledikleri çarmıh utansın köhneliğinden…

Ben sana hep susmuş olacağım…
Şikayetçi olduğun suskunluklar, beklemediğin bir anda uğultu olacak kulaklarında
Gözlerine bakışımı özleyeceksin,
Dizime yattığında saçlarını okşayan dokunuşlarımı,
Herkesin senden almak istediği şeyi, kendi nefsimden bile koruduğum gelecek aklına
Hatırla!
Işıktan utanan tenlerimizin karanlıktayken kıyafetleriyle vedalaşması gelsin aklına Dudaklarımız bir birine kenetlenmişken, nefesimiz ne kadar uzak olabilirdi ki birbirimizden?
Ve birbirimizin ciğerlerinden aldığımız nefesler gelsin aklına!
Oysa karanlıkta tüm tenler aynıydı,
Karanlık ırk ayrımı yapmıyordu,
Ten seçmiyordu,
Renk,
Koku ayırmıyordu karanlık…
Sıkıca bel köküne sarılıp yatmak yetiyordu; koynunda uyumak, uyandığımda senin kokunla uyanmanın hayali çocukçaydı belki,
Ama karanlığın nefsi kırbaçlama seanslarında, bir tek senin…
Sadece senin kirpiklerinden öpüp uyumak…
Tarifi,
İzahı,
Anlatımı yok bunun…

Neredesin,
Mutlu musun,
Özlüyor musun beni,
Acıyor mu için?
Umurumda değilsin…

Çünkü sen beni hatırlaya mecbursun, sevmeye de…
Sen unutmak istedikçe yüreğin hatırlatacak beni sana Koruduğun, sona sakladığın ne varsa, bir sona ulaşıp öyle kolayca kaybettiğinde…
Gözlerine hiç bakmadan, güdümlü bir dudak dudaklarına kilitlendiğinde,
Hırpani bir sevişmenin ardından, her şeyini sunduğun adam “zaman hayli geçmiş” der gibi saatine baktığında, ve hatta sevişmenin ardından tek bir kelime etmeden kendi eşyalarıyla kucaklaşıp senden uzaklaştığında…
Sen, benim seni sevmemi hatırlayamaya mecbursun!
Öpüşümü,
Dokunuşumu,
Uyuduğunda saçlarınla konuşmamı…
Sen değil belki, ama ruhun özleyecek hepsini…

Ki ben…
Seni hala deliler gibi seviyorum!
Nasıl umurumda olabilirsin ki, her an aklımda ve yüreğimdeyken?
Ve sen ne yaparsan yap, kiminle olursan ol, dilediğince küfret bana… Atmayacağım seni nefes aldığım o ufacık yerimden,
Ve sen benimle yaşamaya mahkumsun, öldürmeyeceğim seni, ki ben senden önce ölmezsem…
Umurumda değilsin, anlıyor musun?
İçimde,
Yüreğimde,
Kanımda,
Her zerremde’sin…

Ezgin KILIÇ

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com