![]() |
Şizofren Sevdam |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şizofren Sevdam![]() Unutmaya çalıştıklarım arasında en çok seni hatırladım her geçen gün ve saniye ![]() Unutmak değilde bu teselli ikramiyesi gibiydi ayrılık ertesinin ![]() Kazandığım hiç bir şey yokken , kaybettiklerim raflara dizili kitaplar gibi sırıtıyorlardı bana ![]() En tozlu raflara koymak bile alıkoyamıyordu ellerimi senden ![]() Elime bulaşan ayrılığın kırıntılarını ne kadar yıkasamda çıkmadı ellerimden ![]() Dezenfekte edilmiş bir sevdadan hala virüs kapıyordu sol yanım ![]() En ağır kanamalı hastalar bölümünde müşade altında tutuyorlardı beni ![]() Öyle ki deli rolü verilmiş gibi bağlamışlardı sana kanayan ellerimi ![]() Her saat başı sen değerlerimi ölçüyorlar ![]() Bilseler ki sensizlik değerlerim yüksek dozajını artırmazlardı böylesine ![]() Cinayete davet çıkarıyorlar ![]() Nasıl böyle kanıma kadar işledin ki ![]() Kaç şırıngayla girdin damarıma hatırlamıyorum sarhoşluğuma ver ![]() Ah yine vurdun aklıma seni istiyorum sen değerlerim düşüyor , yenile kendini bana ![]() Durma öyle morfinim olan gözlerini göster acım hafifler birazda olsa ![]() Yok hayır ellerini istiyorum çek fişini makinelerin ellerin yeter bana ![]() Oh şimdi biraz iyiyim ![]() Kaç uykusuz gece istiyorsun söyle hazırım gözlerimi kapamamaya ![]() Yüreğimi de bağışlayabilirim zafer bölümüne söz madalyayı da ben asarım boynuna ![]() Ama seni kanımdan mahrum bırakma ![]() Anla işte bağışıklık sistemim sana uyarlı artık ![]() Rengi siyah bir yalnızlıklı mı bulmalı yoksa ![]() Koklamaya da gerek yok sen isen eğer geçirebilirler damarlarıma en pis biçimde ![]() Bulaşıcı bir hastalık bu kimselere dokunamıyorum sadece benim ol diye ![]() Sağ kolumla , sol kolum arasında kıyametler kopuyor en çok hangisi delik deşik en çok hangisi hakediyor seni ![]() Morardı bak sensizliğimin yüzü, yüzünü yüz göz edeli benden ![]() Ne zaman alacaklar beni sol kapakcığına , düzenli bir ölüme ihtiyacım var şu sıralar ![]() Böyle sen çekişir gibi yaşamak hemşirenin sus payını düşürüyor günceme ![]() Beni gören herkes fısıldaşıyor biliyorum yaşama ihtimalin ihtimallerin bile binde biri ![]() Kangiren umutlarımı yetmiyor hiç bir yara bandı sarmaya ![]() Yaralarım açıkta dolaşıyorum bu aralar ![]() Polyanacılık rolü hiç bu kadar yakışmamıştı bana ![]() Olmayışını en aza indirgendiriyor bu halim sen yoksun ama olsun hayalin var diyorum ![]() Kısaca en şizofren hallerdeyim yine kendimi sende görüyorum ![]() Kendimi hatırlat bana şizofren sevdam… ~Alıntı~ |
![]() |
![]() |
|