![]() |
Mülteci Hayallerin Kurbanıyım Tamamen |
![]() |
![]() |
#31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mülteci Hayallerin Kurbanıyım TamamenAşkın gözü kördür Aşık sadece görmek istediğini görür ![]() ![]() ![]() Sana sığınmaktan yoruldum İncinmişliğimin acısını seninle tedavi ettim yine Git demene karşı ben geldim dedim gülümseyerek Sevmiyorum dedin olsun benim sevgim yeter ikimize de Özür dilerim seni zorladığım için sevdama Sevda davetiyemi almanı istemiştim başlarda Katılmanı beklemediğim bir baloydu bu Kavalyesiz katılacağım ve hüzünlü bir müzikte tek başıma dans edeceğim Belki tek kişilikti Sen geçerken uğradın halbuki Seninki sadece nazik bir reddedişti Ama ben geldiğini zannettim ve Kabul ettim sevdama karşılık verdiğini Ne diyebilirim ki Sen benim adsız gecelerdeki Silüetsiz sevgilim Hayalini sevdiğim Ve beklediğim Sen ne yaparsan yap Beni üzemezsin Sen ne söylersen "Seni seviyorum" anlarım ben Sen git istersen Ama Benim için nefes alışım kadar yakınsın Çünkü sen benim aşkımsın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mülteci Hayallerin Kurbanıyım TamamenYokluğunda daha bir güzelleştin daha bir zehirli oldun ve sen yüzen gecede orkidenin hülasasıydın ![]() tutkunun; aynı kana koşan bir köpekbalığı gibi ![]() dört duyuyu öldürüp sadece tat duyusunu bıraktığı yerdeki gibi ![]() sadece kendi kendine tutunup kanın kendi kanı olduğunu anladığı ![]() Önce küçük bir yarayken köpek balığı çözüldükçe oburluğun ![]() ![]() ve bunu bilince ![]() ![]() huzur içinde nihayet bulan arzular işkencesi ![]() hala bu sihrin bir parçası olabilirdim ve kollarıma karanlığı alabilirdim zevkle kutsanmış ve yeniden adlandırılmış karanlığı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mülteci Hayallerin Kurbanıyım TamamenHer yağış bir başka kalkışmaya gönüllü Ve kim neye erse bu geçişte Bir tomurcuk bir gözyaşı mutluluk işte Her bahar arifesinde korkulu bir kimsesiz gecenin Aklım elim yüreğim kirişte hep biraz korku biraz yalan telefon seslerinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya yine boş koridor islaklığıysa ve beton efesi Bütün fakir çocukluklarda ![]() ![]() ![]() ![]() Ama herşey sırasını beklerken Mukaddes bir kuytuda Senden umut kesenin hüzün kesesinde bir yavru Herhangi bir anne kadar kanguru İşte bahar işte sevda işte tomurcuk bir bakıma Ağzım mavi ıslaklığının uçurumunda Rüyayla gerçeğin arasında Hep iyinin aşkın tarafında ve Değmediğim yerin kalmayıncaya Bu bahar sonsuza tomurcuklanmaya Ben sana sen çatlak bir anadoluyu kucaklamaya Bu bahar aşk için hazır Hazır vazgeçmeye adının bile baş harflerinden Kayıtsız bir sarhoşluğun her gün erkenden sabah oluşundan Her şeyi biraz şakalaştıran bakışından Şakadan başka izahı olmayan bu kalp ağrısından ve bahanesi bir yürek bir et bir bedenin içine girmek! Hazır bu bahar Akılsız! bir yeşermenin şahane hasadına Hazır Nur topu bir yaşama sevincini kundaklamaya ![]() ![]() ![]() ![]() Unutma baharda çiçek olan Meyvedir yaza ![]() ![]() ![]() ![]() Bu erik tanesi bu şakacı bahar çiçeği Her dem taze kalsa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|