'Pkk Görevini Yapıyor' |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
'Pkk Görevini Yapıyor'Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Maalesef terör örgütü vahşetini devam ettiriyor Biz de bunun karşısında görevimizi yapmaya devam edeceğiz” dedi Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'la görüşmesinin ardından konakladığı Peninsula Otel'de gelişinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı Başbakan Erdoğan, Siirt'e meydana gelen saldırıda 5 askerin şehit olmasıyla ilgili olarak, “Maalesef terör örgütü vahşetini devam ettiriyor Ben size ikide bir bu tür değerlendirmeleri yapmayı da doğru bulmuyorum Tabii o görevini yapıyor, biz de bunun karşısında görevimizi yapmaya devam edeceğiz Üzerinde yoğun bir şekilde duruyoruz Arkadaşlardan detayları henüz almadım Türkiye'ye döndükten sonra değerlendirmelerimizi yapıp ona göre adımlarımızı atacağız” dedi kaynak |
'Pkk Görevini Yapıyor' |
08-03-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
'Pkk Görevini Yapıyor'Alıntı: Ben size ikide bir bu tür değerlendirmeleri yapmayı da doğru bulmuyorum Tabii o görevini yapıyor, biz de bunun karşısında görevimizi yapmaya devam edeceğiz hiç kimse kusura bakmasın artık ben RTE nin yaptığı bu açıklamaya kocaman bir YUUUUH çekiyorum Müslüman bir toplumun dinci yönetimi 5 şehit verdiğimiz olayda bu kadar ruhsuz bu kadar rahat bir açıklama yapıp bir de pkk köpeklerine misyon yüklemesi resmen skandalyuuuh be yuuuhyazıklar olsun Bir pazar sabahını daha zehir eden pkk'nın ve onun yalakalarının allah cezasını versindökülen kan yerde kalmaz o evlatların ahı gün gelir sebep olanları bulur |
|