Duman Grubu Allah'ın Ayeti İle Dalga Geçti |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Duman Grubu Allah'ın Ayeti İle Dalga GeçtiTürkiye'de gençler tarafından yoğun bi şekilde takip edilen "Duman" isimli müzik grubu son çıkardıkları albümlerinde ateizm probagandası yapıyorAlbümde yer alan bir çok parçada ahiret'in olmadığını vurgulayan müzik grubu,"Rezil" isimli şarkılarında ise Yüce Allah'ın İhlas suresi ile dalga geçiyor "Lem Yelid Ve Lem Yuled" kısmını "Lem Yelid Ve Löp Yutar" şeklinde değiştiren grup Akparti'ye atıf yaptığı parçasında dini terimleri ve Allah'ın ayetini küçük düşürmeye yönelik ifadeler kullanıyor "Duman I" isimli albüm Mart ayında piyasaya çıktıSONY MUSIC'ten çıkan albüm Kültür Bakanlığı onaylıİşte "Rezil" isimli parçanın sözleri; Rezil Ortada bir yanlış var Yanlışı yapan yanar Arkasında sandık var Değmesin akıncılar Geri kaç geri kaç, oğlancık Senin de başın yanar Ortada bir yanlış var Memleket uyurgezer Aldırma geldik oyuna Kandır beni, kandırsana Rezil kandırsana Ortada bir dergah var Devrilir başın yarar Arkasında tezgah var Lem yelid ve löp yutar Geri kaç geri kaç, oğlancık Senin de başın yanar Ortada bir dergah var Memleket uyurgezer Aldırma geldik oyuna Kandır beni, kandırsana Rezil kandırsana Ortada bir gerçek var Gerçeği gören de var Arkasında mercek var Ve muhtelif sakıncalar Geri kaç geri kaç, oğlancık Senin de başın yanar Ortada bir gerçek var Memleket uyurgezer Aldırma geldik oyuna Kandır beni, kandırsana Rezil kandırsana Söz-Müzik: Kaan Tangöze Şikayetler için: Sony Music : Tel : +90 212 311 13 00 Fax: +90 212 251 38 03 Mail: infotr@sonybmgcomtrBu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır Kültür Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı: Telefonlar: Başkanlık: (+90 312) 309 90 41 309 90 42 Santral: (+90 312) 309 90 35 309 90 36 309 90 38 309 90 39 309 90 40 Faks: (+90 312) 309 90 37 E-posta: teftiskurulu@kulturturizmgovtr Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır |
|