Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
rabbim, seviyorum

Seviyorum Rabbim Seni.........

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seni seviyorum Allah'ım Çünkü bütün kainatın mevcudatında görünen ve muhabbet vesilesi olan kemal, güzellik ve ihsanın hadsiz bir derece üstünde bir cemal(güzellik), kemal(mükemmellik), ihsan(ihsanda bulunma) ın sahibi sensin

Ve bütün sevilenlere, sevgililere bedel Senin cemalinin bir cilvesi kafi gelir Sevdiklerimizin yok olup gitmelerine bedel senin yokluktan münezzeh olman, kusurdan Müberra olman; sevgililerimizin ayrılığının kalp ve ruhumuzda açtığı yaraları tedavi ediyor

Madem sen varsın ve bakisin, başkaları ne olursa merak çekmeyiz Çünkü gerçek Cemal, Kemal ve İhsan sahibi ve dolayısıyla gerçek muhabbete layık sensin Başkaları senin Cemalinin, Kemalinin ve İhsanının gölgelerinden ibarettirOnlar bir nevi aynadırlar

Aynada görünen de sensin, aynadaki Cemale, Kemale ve İhsana muhabbet de sanadır Aynanın değişmesi senin cemalinin şaşaasını tazeleştirir Güzelleştirir Madem sen varsın, öyleyse her şey var

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-03-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Bir köy muhtarsız olmaz

Bir iğne ustasız olmaz, sahibsiz olamaz

Bir harf kâtibsiz olamaz, biliyorsun

Nasıl oluyor ki,

nihayet derecede muntâzam şu memleket hâkimsiz olur?

Bulut ağlamadıkça yeşillik güler mi, çocuk ağlamadıkça süt pınarları coşar mı? Çok ağlayınız ki Allah’ın rahmet pınarları coşsun Nebi neden “Çok ağlayın” dedi anla artık

Hiçbir testici su konmasın diye, testi yapmaz Âlemi boşa mı yaratıldı sanırsın

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-03-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

gulumse´isimli üyeden Alıntı

[sıze="4"]seni seviyorum allah'ım çünkü bütün kainatın mevcudatında görünen ve muhabbet vesilesi olan kemal, güzellik ve ihsanın hadsiz bir derece üstünde bir cemal(güzellik), kemal(mükemmellik), ihsan(ihsanda bulunma) ın sahibi sensin

Ve bütün sevilenlere, sevgililere bedel senin cemalinin bir cilvesi kafi gelir Sevdiklerimizin yok olup gitmelerine bedel senin yokluktan münezzeh olman, kusurdan müberra olman; sevgililerimizin ayrılığının kalp ve ruhumuzda açtığı yaraları tedavi ediyor

Madem sen varsın ve bakisin, başkaları ne olursa merak çekmeyiz çünkü gerçek cemal, kemal ve ihsan sahibi ve dolayısıyla gerçek muhabbete layık sensin Başkaları senin cemalinin, kemalinin ve ihsanının gölgelerinden ibarettironlar bir nevi aynadırlar

Aynada görünen de sensin, aynadaki cemale, kemale ve ihsana muhabbet de sanadır Aynanın değişmesi senin cemalinin şaşaasını tazeleştirir Güzelleştirir Madem sen varsın, öyleyse her şey var

[/sıze]

selamunaleykum kardeşim emeğıne sağlık

cok cok güzel ıfade edilmiş

allah ım her daım ımanımızı kuvvetlı nasıp eyle amın

allah a emanet olun

selam ve dua ıle

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com