![]() |
Seviyorum Rabbim Seni......... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seviyorum Rabbim Seni.........Seni seviyorum Allah'ım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve bütün sevilenlere, sevgililere bedel Senin cemalinin bir cilvesi kafi gelir ![]() ![]() Madem sen varsın ve bakisin, başkaları ne olursa merak çekmeyiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aynada görünen de sensin, aynadaki Cemale, Kemale ve İhsana muhabbet de sanadır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seviyorum Rabbim Seni.........Bir köy muhtarsız olmaz ![]() Bir iğne ustasız olmaz, sahibsiz olamaz ![]() Bir harf kâtibsiz olamaz, biliyorsun ![]() Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntâzam şu memleket hâkimsiz olur? Bulut ağlamadıkça yeşillik güler mi, çocuk ağlamadıkça süt pınarları coşar mı? Çok ağlayınız ki Allah’ın rahmet pınarları coşsun ![]() Hiçbir testici su konmasın diye, testi yapmaz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seviyorum Rabbim Seni.........gulum ![]() [sıze="4"]seni seviyorum allah'ım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve bütün sevilenlere, sevgililere bedel senin cemalinin bir cilvesi kafi gelir ![]() ![]() Madem sen varsın ve bakisin, başkaları ne olursa merak çekmeyiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aynada görünen de sensin, aynadaki cemale, kemale ve ihsana muhabbet de sanadır ![]() ![]() ![]() ![]() [/sıze] selamunaleykum kardeşim emeğıne sağlık cok cok güzel ıfade edilmiş allah ım her daım ımanımızı kuvvetlı nasıp eyle amın allah a emanet olun selam ve dua ıle |
![]() |
![]() |
|