Ortunme Bahaneleri Ve Cevaplar... |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ortunme Bahaneleri Ve Cevaplar...=ÖRTÜNME BAHANELERİ VE CEVAPLAR= Örtünmek İsterim Ama İkna Olmam Lazım " KURAN DA KESİN HÜKÜM VAR YETMEZMİ İKNA OLMANA " Örtünmem Gerekiyor, Ama Geleceğimi Düşünmek Zorundayım " GELECEK ÖLÜM ONU DÜŞÜNDÜNMÜ " Allah (cc) Beni Başı Açık Olarakta Sever " AMA GÜNAHKAR KULUM DER " Kapalıyım, Ama Ailem Okul İçin Başımı Açmamı İstiyor " AİLEN SENİ CEHENNEM ATEŞİDEN KURTAMAYACAK " Fazla Açık Olmadığım İçin Günah Olduğunu Zannetmiyorum " GÖRÜNEN HER TEL ZİNE AZMI ACABA " Genç Yaştada Kapanmak Olmaz ki, Yaşlanınca İnşaALLAH " YAŞAYACAĞIN GARANTİ Mİ YA YARIN ÖLÜRSEN " Tekrar Açılırım Düşüncesiyle, Kapanmıyorum " HELE Bİ KAPAN ONU SONRA DÜŞÜNÜRSÜN " Bazı Özgürlüklerimin Kısıtlanacağı Düşüncesiyle Kapanmak İstemiyorum " ALLAH'IN KARŞISINDA ÖZGÜR OLABİLECEKMİSİN " Kapanmak Önemli Değil Önemli Olan Kalbin Temizliği " KALBİN TEMİZLİĞİ GÜNAHA ENGEL DEĞİL " Evlenince Kapanırım " Kızım Evlenince Kapanır " " EVLENECEĞİN GARANTİMİ ", Güzelliğimi Sergilemek İstemediğimden Dolayı Kapanmamıştım " GÜZELLİĞİNİ SADECE EŞİNE SERGİLESEN NE GÜZEL OLUR " Kapanırsam Diğer Dini Vecibelerimi de Yerine Getirmek Gerekecek " EE BİR YERDEN BAŞLAMAK LAZIM " Dinden Çıkmadığıma Göre Başımı Açmamda Problem Yok " DİNDEN ÇIKMADIN AMA GÜNAHKARSIN " Başörtüsü İçin Henüz Kendimi Hazır Hissetmiyorum " ÖLÜNCEMİ HAZIR OLACAKSIN " Bu Zamanda Başörtüsü Olmaz ki Hangi Çağda Yaşıyoruz " GÜNAHIN BU ZAMANI O ZAMANI YOK KURAN HER ÇAĞ İÇİN İNDİ " Kısmet Bir Bakarsın Kapanırız İnşaALLAH " İNŞALLAH AMA ACALE ET YAŞLANDIKTAN SONRA ÖLMEYECEĞİNE DAİR SENEDİNMİ VAR " Önemli Olan Saç Dışında Vücudun Teşhir Edilmemesi " YANİ GÜNAH SADECE VUCUDAMI VAR " Denedim Ama Boğulacak Gibi Oluyorum " AMA İTİKAT GEREKİYOR " Evlenememe Korkusu " SAÇIN AÇIK DİYE SENİNLE EVLENEN ERKEKTEN NE BEKLERSİN Kİ " Lise ve Üniversitedeki Başı Açık Öğrencilere Dinimi Anlayacağım İçin Başımı Açacağım Yani Hizmez İçin " KENDİNE HİZMET EDEMEYECEKSİN " Kapanmak İçimden Gelmiyor " NEDEN GÜNAH İŞLEMEK HOŞUNAMI GİDİYOR " Başörtülülerin Yeterince Örnek Olmamaları " SEN ÖRTÜN VE ÖRNEK OL ONLARA " Nefsime Yenik Düştüğümden Kapanamıyorum" " NEFİS ŞEYTANDIR SEN ŞEYTANA YENİKSİN GELECECEĞİNİ DÜŞÜN YENİLME " |
|