|
|
Konu Araçları |
basörtüsü, karsıtlarının, sözlerı, unutulmayacak |
Basörtüsü Karsıtlarının Unutulmayacak Sözlerı... |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Basörtüsü Karsıtlarının Unutulmayacak Sözlerı...AKLA ZİYAN YASAK GEREKÇELERİ !!!!! Türban farz değil ! Prof Dr Nusret Aras (Ankara Üniversitesi Rektörü): Türban farz değil İslam dininde kaza uygulaması var Bu kızlarımız bunu bir kaza olarak saymalıdırlar Türban kopya çekmeyi artırır ! Prof Dr Mustafa Akaydın (Akdeniz Üniversitesi Rektörü): Cep telefonlarının bluetooth kulaklıkları var O kulaklığı kulağına takan ve türbanla kapatan bir öğrenci sınava girdiğinde ne olacak? Dersteki erkek hocaysa türbanını açtırıp arama yapamaz Yapsa cinsel tacizle suçlanır Her derse kadın hoca mı vereceğiz Türbanlıya hak ettiği notu vermeyiz ! Prof Dr Mesut Parlak (İstanbul Üniversitesi Rektörü): Türban kararı üniversitelerde barış ortamını zedeler Bu gerginlik bizi bile etkileyecek Belki hiç hakkımız olmadığı halde, türbanlı bir öğrenciye, cumhuriyet ilkelerinin kıyafetlerine aykırı diye hak ettiği notu vermeyeceğiz Türbanlı öğrenciye ders vermem ! Prof Dr Ufuk Yiğitsubay (İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi): ‘Atatürk ilkelerine ve Atatürk cumhuriyetini korumakta kararlıyız Özgürlük denince bu da benim özgürlüğüm, ben türbanlı bir öğrenciye ders vermek istemiyorum' Üniversiteye kilit vururuz ! Prof Dr Celal Şengör (İTÜ Maden Fakültesi Öğretim Üyesi): Başörtüsüne izin verilmesi durumunda kilit asarız üniversitenin kapısına Biz işimizi bırakırız Çünkü üniversite üniversitelikten çıkar Biz bu şartlarda hocalık yapamayız Benim sebebi mevcudiyetim ortadan kalkar -------------------- |
08-03-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Basörtüsü Karsıtlarının Unutulmayacak Sözlerı...Defolup gitsinler Güzide eğitim kurumları hep bu gibiler yüzünden ilim değil film merkezleri haline geldi Öğrencilerin seviyesi araştırma,geliştirme becerileri değil,giyimi nasıl? Hangi gazete okuyor,bilmen kimlerle birliktedir gibi kişinin bireysel yaşamına göre belirlenmeye başlandı Atatürkçülük kılıfında milletimizin İslamla yoğrulmuş ahlaki değerlerini yıkmaktan başka yaptıkları birşey yok |
08-03-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Basörtüsü Karsıtlarının Unutulmayacak Sözlerı...prime´isimli üyeden Alıntı defolup gitsinler güzide eğitim kurumları hep bu gibiler yüzünden ilim değil film merkezleri haline geldi öğrencilerin seviyesi araştırma,geliştirme becerileri değil,giyimi nasıl? Hangi gazete okuyor,bilmen kimlerle birliktedir gibi kişinin bireysel yaşamına göre belirlenmeye başlandı Atatürkçülük kılıfında milletimizin islamla yoğrulmuş ahlaki değerlerini yıkmaktan başka yaptıkları birşey yok haklısın |
08-03-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Basörtüsü Karsıtlarının Unutulmayacak Sözlerı...çok yazık yha gerçekten çok yazıkbunlar insan deil ne yazıkkiinsan dediğimiz(!)yaratıklar gerçekten nasıl yancaklar nasıl bir ateşe tabiii tutulacaklar bilmiyorumRabbim onları ya hidayete erdirya da islama karşı olmayan islamı iliklerinde hisseden üniversite lise ortaöğretime yasak getirmeyen insanlar koy başımızaonlardan nefret ediyorumbizim hiç bir zararımızı yok ki onlaraneden böyle saçma bilgilerle kafasını karıştırıyorlar insanlarınpehhh kafasına kulaklık takınca kopya oranı çoğalırmışsiz onu gerçekten kapalı olmayan insanlara zihniyetlere söleyinasıl kapalı olanların aklından şeytani fikirler asla geçmezbizler siz deilizsizin gibi hayvani düşünclere sahip deiliz BİZİM BAŞIMIZ ÖRTÜLÜ SİZİN İSE KALPLERİNİZ ÖRTÜLÜNE DİYİM ALLAH ISLAH ETSİN SİZİ YAZIK ÇOK YAZIK |
08-03-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Basörtüsü Karsıtlarının Unutulmayacak Sözlerı...GüL YeTiMi´isimli üyeden Alıntı AKLA ZİYAN YASAK GEREKÇELERİ !!!!! Türban farz değil ! Prof Dr Nusret Aras (Ankara Üniversitesi Rektörü): Türban farz değil İslam dininde kaza uygulaması var Bu kızlarımız bunu bir kaza olarak saymalıdırlar Türban kopya çekmeyi artırır ! Prof Dr Mustafa Akaydın (Akdeniz Üniversitesi Rektörü): Cep telefonlarının bluetooth kulaklıkları var O kulaklığı kulağına takan ve türbanla kapatan bir öğrenci sınava girdiğinde ne olacak? Dersteki erkek hocaysa türbanını açtırıp arama yapamaz Yapsa cinsel tacizle suçlanır Her derse kadın hoca mı vereceğiz Türbanlıya hak ettiği notu vermeyiz ! Prof Dr Mesut Parlak (İstanbul Üniversitesi Rektörü): Türban kararı üniversitelerde barış ortamını zedeler Bu gerginlik bizi bile etkileyecek Belki hiç hakkımız olmadığı halde, türbanlı bir öğrenciye, cumhuriyet ilkelerinin kıyafetlerine aykırı diye hak ettiği notu vermeyeceğiz Türbanlı öğrenciye ders vermem ! Prof Dr Ufuk Yiğitsubay (İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi): ‘Atatürk ilkelerine ve Atatürk cumhuriyetini korumakta kararlıyız Özgürlük denince bu da benim özgürlüğüm, ben türbanlı bir öğrenciye ders vermek istemiyorum' Üniversiteye kilit vururuz ! Prof Dr Celal Şengör (İTÜ Maden Fakültesi Öğretim Üyesi): Başörtüsüne izin verilmesi durumunda kilit asarız üniversitenin kapısına Biz işimizi bırakırız Çünkü üniversite üniversitelikten çıkar Biz bu şartlarda hocalık yapamayız Benim sebebi mevcudiyetim ortadan kalkar -------------------- allah akıl fikir hidayet ihsan eylesin |
|