Dokunsan Yüreğime (Uyaksız Sevda) |
08-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dokunsan Yüreğime (Uyaksız Sevda)Sen gittin ya dilim yarım, uyaklarım kayıp Gidişinle tükendi kelimeler Kanayan düşlerimin içinden Çekip çıkarıldı kimsesiz esir hisler Candı, kandı ama hükmü yoktu Çaresizlik tavında demini almıştı yarınlar Adı olmayan bir sevda, çıkmaz sokak misali Takılıp kaldı dikenlerine imkansızlığın Yokluğun bıçak gibi keserken geceyi Karanlık gülümsedi bir an Ve ardında yeşerdi cansız seviler Sözler uyumsuzluğunu kusarken gecenin koynuna Sahipsiz uyaksız sevdaya dair tüm kelimeler Kimliksiz bir duygunun esaretinde bedeni olmayan ruhlar, Ruhsuz bedenlere inat, Canhıraş bir çabayla tutunmakta bugüne Dünden bugüne Dünün gölgesinde yaşarken bugünü Ama sevdasız ama yarınsız Keşke’lerin kaygısı çöreklenmiş yorgun bedenlere Özgürlüğü takıp bir kuşun kanatlarına Yarınlardan uzanmak vardı sevgili sana Hiçbir şeyi umursamadan Dikenli tellere rağmen Kanayan ellerimize, yüreğimize Birbirine hasret bedenlerimize İmkansızlığa rağmen Bana rağmen Sana rağmen Sınırlar yok etmeden bizi Tek bir kez Son kez Dokunsan yüreğime Ve ben o an ölsem Gece gözlerinin derinliğinde Tek bir kez ve son kez “İki sınır ülkenin dikenli telleriyiz biz, dokunsak kanar ellerimiz” SEMA ŞENER |
08-02-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dokunsan Yüreğime (Uyaksız Sevda)Çare(Siz)Lik Ne çok sensizim bu şehrin sessizliğinde Sensizliğinle sarılmışım çepeçevre Ve ben biraz daha çaresiz Biraz daha kimsesiz Biraz daha sensiz Ben sensiz sen bensiz Sensizlik kokuyor düşlerim Ve hasretin Gelip tam ortasında patlıyor yüreğimin Gözlerin kime bakar Ellerin kimi tutar Bensiz misin sen de sensiz olduğum kadar Yoksun ya hani Gittin ya hani buralardan Hergün biraz daha ölüyorum Sonu gelmiyor sensizliğin Ve ben yarben sana susuyorum Kelimeler düğümlü boğazımda Yutkunsam geçer mi Kuşlar eşlik ediyor yasıma Yer gök inliyor feryadıma Bir çare yok mu Yok mu bir çare Ölüyorum bu şehirde sensizliğin gölgesinde Ve ben avaz avaz kusuyorum içimde biriken kanı gökyüzüne Kimbilir belki bundandır bu şehrin her akşam ölmesi kendi kızıllığında Sema Şener |
08-02-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dokunsan Yüreğime (Uyaksız Sevda)Ömrüm Yanıyor Hayalim kadar yakın, Gerçekler kadar uzaksın bana Yürek yangınlarına alıştım ama Sana adanmış olan ömrüm yanıyor yar Tutki rüzgar bile ağlıyor küllerimizi savururken Tutki yağmur yağıyor ruhuma Tutki gözlerimde danseden yaşlar iniyor sağanak sağanak Bilki hiçbir suyun söndüremediği tek yangınsın yüreğimde Özlemin yakıyor ya hani beni Bir ahh çeksem! Yanarmıyım bende Ferhat gibi Küllerim rüzgara karışıp da Bulur mu oralarda seni Gitmeseydin Kopası boynumu bükük koymasaydın buralarda Amaİşte gidiyorsun Lanet olsun Sema Şener |
08-02-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dokunsan Yüreğime (Uyaksız Sevda)VAZGEÇTİM Vazgeçtim bu dünyadan tek ölüm paklar beni, Değmez bu yangin yeri, avuç açmaya degmez Degil mi ki çignenmis inancin en seçkini, Degil mi ki yoksullar mutluluktan habersiz, Degil mi ki ayaklar altinda insan onuru, O kizoglan kiz erdem daglara kaldirilmis, Ezilmis, horgörülmüs el emegi, göz nuru, Ödlekler geçmis basa, derken mertlik bozulmus, Degil mi ki korkudan dili bagli sanatin, Degil mi ki çilginlik sahip çikmis düzene, Dogruya dogru derken egriye çikmis adin, Degil mi ki kötüler kadi olmus Yemen' e Vazgeçtim bu dünyadan, dünyamdan geçtim ama, Seni yalniz komak var, o koyuyor adama William SHAKESPEARE |
08-02-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dokunsan Yüreğime (Uyaksız Sevda)Ömrüm Yanıyor Hayalim kadar yakın, Gerçekler kadar uzaksın bana Yürek yangınlarına alıştım ama Sana adanmış olan ömrüm yanıyor yar Tutki rüzgar bile ağlıyor küllerimizi savururken Tutki yağmur yağıyor ruhuma Tutki gözlerimde danseden yaşlar iniyor sağanak sağanak Bilki hiçbir suyun söndüremediği tek yangınsın yüreğimde Özlemin yakıyor ya hani beni Bir ahh çeksem! Yanarmıyım bende Ferhat gibi Küllerim rüzgara karışıp da Bulur mu oralarda seni Gitmeseydin Kopası boynumu bükük koymasaydın buralarda Amaİşte gidiyorsun Lanet olsun Sema Şener SELAMUN ALEYKUM ELLERİNE SAGLIKÇOK GÜZEL ÇOKSELAMETLE |
08-02-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dokunsan Yüreğime (Uyaksız Sevda)kasım hadi´isimli üyeden Alıntı Ömrüm Yanıyor Hayalim kadar yakın, Gerçekler kadar uzaksın bana Yürek yangınlarına alıştım ama Sana adanmış olan ömrüm yanıyor yar Tutki rüzgar bile ağlıyor küllerimizi savururken Tutki yağmur yağıyor ruhuma Tutki gözlerimde danseden yaşlar iniyor sağanak sağanak Bilki hiçbir suyun söndüremediği tek yangınsın yüreğimde Özlemin yakıyor ya hani beni Bir ahh çeksem! Yanarmıyım bende Ferhat gibi Küllerim rüzgara karışıp da Bulur mu oralarda seni Gitmeseydin Kopası boynumu bükük koymasaydın buralarda Amaİşte gidiyorsun Lanet olsun Sema Şener SELAMUN ALEYKUM ELLERİNE SAGLIKÇOK GÜZEL ÇOKSELAMETLE aleykum selam kasım hadi abi gözlerine saglık rabbimize emanetsin inşallah selam ve dua ile <<>> |
08-02-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dokunsan Yüreğime (Uyaksız Sevda)selamunaleykum dokunsan yüreğime neler fışkırır neler ınanamassın gorduğune acı dolu bır hayat dokunsan yüreğime organlarım dıle gelır duyduklarına ınanamassın neler neler yaşadıklarına dokunsan yüreğime nemlenır gozlerın sabrın mükafatını sen hak etmışsındır dersın dokunsan yüreğime emanet olan bu bedenın yorulduğunu hısseder ve acıyan gozlerle bakarsın gülnisa allaha emanet ol |
|