Muhammed Bozdağ |
08-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muhammed BozdağAcele Et Islanmak istiyorsa çatlamış saçların Bahar kokulu toprağın yüreği gibi Yağmur sonsuza dek yağmayacak Acele et Aç göğsünü ufuklara şimdi durmadan kalbin Acele et Yıldızların arasından senin yıldızını göreceğiz Ve senin çiçeğini çiçeklerin arasından Bir defa koparacaklar Bir defa kopacak son fırtına Bir tane sen, bir defa sen, bir defa son Bir daha şimdi olmayacak Bu şarkıyı bir daha duyamayacaksın rüzgarın kucağında Bu dans, ağaçların dansı bitecek Güneş batmadan Bir defa doğacaksın Ve bugünkü Güneş bir defa doğacak Bakınca ruhunla bak gözlerine kadının Acele et batıyor Güneş Bugünün cenazesini kaldırmadan dün geceki gibi Hücrelerinle kokla doğayı, bir daha dokunamayacaksın Bir daha kapanmayacak gözlerin, hücrelerinle uyu Bu elmayı santim santim ye, tüm yapraklarını öp çiçeğin Acele et kervan göçüyor Bitmez sandığın yolun yarısına bir çırpıda geldiğin gibi Bir çırpıda son çırpınış, son defa son dalga gelecek Okyanusun karnına göçtüğün zaman acele etme Sonsuzluğa yetecek vaktin olacak |
Muhammed Bozdağ |
08-02-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Muhammed BozdağHAYALİYLE CENNET OLDU BU BATAK Bir ıstırap verdin bana İç dedin Gözlerimden yudum yudum içmişim Daracık dünyaya saçılmış kalbim Saçlarımdan püfür püfür dumanlar Tutam tutam, avuç avuç saçlarım Bir dağ yaptın yollarımda Geç dedin Tepe taklak, baş üstünde geçmişim Zulüm kustu zalim mahluklar bana Yüreğim kan, ciğerim alev alev Parça parça, bölük pörçük yüreğim Duyguları tek tek dizdin yoluma Seç dedin İçlerinde sevgi vardı, kin vardı Kan doldu gözlerim, kin doldu Sevsem ateş, sevmesem bin bir ateş Ezdi beni, yıktı beni aşklarım Ümitleri kapattın sımsıkıya Suç dedin Dağlar ördün aramıza, diken diktin Delinmez dağ parçaları, aşılmaz bu yol Ayaklarım delik deşik, kucağımda dağlarım Yapayalnız, hüngür hüngür ağlarım Lanet ettim bu karanlık döngüye Çık dedim İç döngüler batak gibi, çıkılmaz Al ellerimAl kan olmuş yüreğim Bana beni bilen tek Rabbim yeter Hayaliyle cennet oldu bu batak Rahmetinde sımsıcacık ellerim Muhammed Bozdağ |
|