![]() |
Dönmeyeceğini Bile Bile Hiç Beklediniz Mi Birini? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dönmeyeceğini Bile Bile Hiç Beklediniz Mi Birini?Mesela ben bekledim evet gelmeyeceğini bile bile hatta gelsede yine benden gideceğini bildiğim halde bekledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlanmayacaksın birşeye, öyle körü körüne 'o olmazsa yaşayamam' demiyeceksin demiyeceksin işte ![]() ![]() ![]() yaşarsın çünkü öyle beylık laflar etmeye gerek yok ki Çok sevmeyeceksin mesela ![]() O daha az severse kırılırsın ![]() Ve zaten genellikle o daha az sever seni, Senin o'nu sevdiğinden ![]() Çok sevmezsen, çok acımazsın ![]() Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem ![]() Çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini ![]() ![]() ![]() Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin ![]() Senin değillermiş gibi davranacaksın ![]() kaybetmekten de korkmazsın ![]() Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın ![]() Çok eşyan olmayacak mesela evinde ![]() ![]() İlle de bir şeyleri sahipleneceksen, Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin ![]() Gökyüzünü sahipleneceksin, Güneşi, ayı, yıldızları ![]() ![]() ![]() Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak ![]() ![]() ![]() Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir Şeylerin ![]() ![]() ![]() Mesela gökkuşağı senin olacak ![]() İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın ![]() Mesela turuncuya, yada pembeye ![]() ![]() Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın ![]() Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat ![]() İlişik yaşayacaksın ![]() Ucundan tutarak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|