|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bağışla, başkası, elimden, gelmiyor, rabbim, tevekkülden |
![]() |
Bağışla Beni Rabbim, Tevekkülden Başkası Gelmiyor Elimden |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bağışla Beni Rabbim, Tevekkülden Başkası Gelmiyor Elimden>Başkası yok elimde ![]() >Şimdi elimden gelenlerin hepsi senin elinde ![]() >Bağışla beni, göremedim ![]() >Göremedim, nice ananın karnında nice karanlıklar içindeyken gün yüzüne >çıkardığını bebelerin yüzünü ![]() >Unuttum, çocuk tebessümlerini nice belirsizliklerden alıp güneşe >erdirdiğini, >Bilemedim, yüreğimizi yokluğun dehlizlerinden aşırıp aşkın vadisine >eriştirdiğini ![]() >Göremedim, her sabah yerin sükûnetini odamda ekmek gibi sımsıcak hazır >ettiğini ![]() >Her akşam yastıkta unuttuğum bedenimi sabah yeniden yanıma verdiğini >göremedim ![]() >Beni her sabah ihya ettiğini, bedenimi her an zaaflardan çıkardığını, >varlığını her an yokluktan geri getirdiğini göremedim ![]() >Göremedim Rabbim her günü ödünç verdiğini ![]() >Göremedim, bağışla beni ![]() ![]() ![]() > >Fakat, şimdi gördüklerim gösterdi bana hepsini >Geç kaldım görmekte ![]() >Tebessümü beton yığınları arasında sönen bebeler gördümse de, biliyorum >Senin elinde şimdi hepsi ve sonsuz tebessümler verdin herbirine ![]() >Sevinci soğuk topraklarda boğulmuş çocuklar gördümse de, biliyorum Senin >Rahmetinin kucağında hepsi ve bitmez sevinçler bağışladın herbirine ![]() >Ümitleri bir apansız sarsıntıyla yıkılan insanları gördümse de, biliyorum >Senin Şefkatinin ikliminde âsûde ve mutlu her biri ![]() ![]() ![]() >Bağışla beni Rabbim, unuttum, nisyanda kaldım ![]() >Hatırlamadım verdiğini ve var kıldığını ![]() >Elimden alınca verdiğini ve yokluğa yuvarladığında varlığımı >Hatırladım ve ama geç hatırladım ![]() >Gördüm, ama güç gördüm, acıyla gördüm ![]() >Varlıkta kör oldum, yoklukta gördüm ![]() >Bollukta unuttum, darlıkta hatırladım ![]() >Affet beni Rabbim, bari, yoklukta Sana vardım ![]() >Hiç olmazsa, hiçlikte seni andım ![]() >Şimdi, bir tevekkül var elimde ![]() >Başka herşey düştü, herşey yokluğa döküldü ![]() >Hatırladım, elimdekiler de, ellerim de senin elinde ![]() >Şimdi, dua sığıyor sadece avuçlarıma ![]() >Sadece yakarış yakışıyor yakama ![]() >Gözlerim müjdeni gözlüyor uzaktan ![]() >Gönlüm hiç bitmez tesellini özlüyor ![]() >Sen ki, unutmaktan alıkoydun, nisyandan kurtardın beni Rabbim >Şimdi isyandan koru beni Rabbim ![]() >İsyandan koru beni, isyandan koru beni, isyandan koru beni ![]() ![]() ![]() >Ve lûtfet ki, avuçlarında teselliden ötesi yok ![]() >Affet ki, elimde duâdan başkası yok ![]() > >Senai Demirci |
![]() |
![]() |
![]() |
Bağışla Beni Rabbim, Tevekkülden Başkası Gelmiyor Elimden |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bağışla Beni Rabbim, Tevekkülden Başkası Gelmiyor Elimden-Tuğba-´isimli üyeden Alıntı >Başkası yok elimde ![]() >Şimdi elimden gelenlerin hepsi senin elinde ![]() >Bağışla beni, göremedim ![]() >Göremedim, nice ananın karnında nice karanlıklar içindeyken gün yüzüne >çıkardığını bebelerin yüzünü ![]() >Unuttum, çocuk tebessümlerini nice belirsizliklerden alıp güneşe >erdirdiğini, >Bilemedim, yüreğimizi yokluğun dehlizlerinden aşırıp aşkın vadisine >eriştirdiğini ![]() >Göremedim, her sabah yerin sükûnetini odamda ekmek gibi sımsıcak hazır >ettiğini ![]() >Her akşam yastıkta unuttuğum bedenimi sabah yeniden yanıma verdiğini >göremedim ![]() >Beni her sabah ihya ettiğini, bedenimi her an zaaflardan çıkardığını, >varlığını her an yokluktan geri getirdiğini göremedim ![]() >Göremedim Rabbim her günü ödünç verdiğini ![]() >Göremedim, bağışla beni ![]() ![]() ![]() > >Fakat, şimdi gördüklerim gösterdi bana hepsini >Geç kaldım görmekte ![]() >Tebessümü beton yığınları arasında sönen bebeler gördümse de, biliyorum >Senin elinde şimdi hepsi ve sonsuz tebessümler verdin herbirine ![]() >Sevinci soğuk topraklarda boğulmuş çocuklar gördümse de, biliyorum Senin >Rahmetinin kucağında hepsi ve bitmez sevinçler bağışladın herbirine ![]() >Ümitleri bir apansız sarsıntıyla yıkılan insanları gördümse de, biliyorum >Senin Şefkatinin ikliminde âsûde ve mutlu her biri ![]() ![]() ![]() >Bağışla beni Rabbim, unuttum, nisyanda kaldım ![]() >Hatırlamadım verdiğini ve var kıldığını ![]() >Elimden alınca verdiğini ve yokluğa yuvarladığında varlığımı >Hatırladım ve ama geç hatırladım ![]() >Gördüm, ama güç gördüm, acıyla gördüm ![]() >Varlıkta kör oldum, yoklukta gördüm ![]() >Bollukta unuttum, darlıkta hatırladım ![]() >Affet beni Rabbim, bari, yoklukta Sana vardım ![]() >Hiç olmazsa, hiçlikte seni andım ![]() >Şimdi, bir tevekkül var elimde ![]() >Başka herşey düştü, herşey yokluğa döküldü ![]() >Hatırladım, elimdekiler de, ellerim de senin elinde ![]() >Şimdi, dua sığıyor sadece avuçlarıma ![]() >Sadece yakarış yakışıyor yakama ![]() >Gözlerim müjdeni gözlüyor uzaktan ![]() >Gönlüm hiç bitmez tesellini özlüyor ![]() >Sen ki, unutmaktan alıkoydun, nisyandan kurtardın beni Rabbim >Şimdi isyandan koru beni Rabbim ![]() >İsyandan koru beni, isyandan koru beni, isyandan koru beni ![]() ![]() ![]() >Ve lûtfet ki, avuçlarında teselliden ötesi yok ![]() >Affet ki, elimde duâdan başkası yok ![]() > >Senai Demirci ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN BİZLERİ AFFEDİP CENNETİNDEN HEPİMİZE BİR KÖŞK NASİP EDİP DUALARIMIZI HAYIRLISIYLA KABUL ETSİN İNŞALLAH ![]() SELAM VE DUA İLE HAYIRLI CUMALAR ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|