![]() |
Toprak Olmak İstiyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Toprak Olmak İstiyorum'Toprak olmak İstiyorum' “Gül bitirmek için toprak olmalı insan yetiştirmek için yine toprak olmalı; cennete ehilolmak için yine toprak olmalı ![]() Toprak olmak istiyorum Allahım! ![]() ![]() İnsanlar beni gördükleri zaman topraktan gelip yine toprağa gideceklerini hatırlasınlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güller bitsin üzerimde ve yükselsinler göğe doğru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toprak olmak istiyorum Allah’ım! ![]() ![]() Bir ağaç kollannı sana doğru açsın benden dua ederken kollarım olsun ![]() ![]() ![]() Sonbaharda sarı yapraklar süzülerek düşsün üzerime; benimle toprak olmak için benimle ben olmak için ![]() ![]() Toprak olmak istiyorum Allah’ım! ![]() ![]() ![]() Kışın kar örtsün üzerimi yalnız kalayım kendimle ![]() ![]() ![]() Sonra içime ilham ettiğin kardelenlerle sana doğru yöneleyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toprak olmak istiyorum Allah’ım! ![]() ![]() ![]() Baharda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ……… ![]() ![]() Toprak olmak istiyorum Allah’ım! ![]() ![]() ![]() Bir söğüt fidanı dursun ilkin üzerimde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toprak olmak istiyorum Allah’ım! ![]() ![]() Yanımda Kevserler aksın şınl şırıl! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allahımın selamı üzerize olsun ![]() ![]() ![]() Es-Selamün Aleyküm |
![]() |
![]() |
|