![]() |
Tut Yüreğimi Bırakma Beni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tut Yüreğimi Bırakma BeniEy beni en en çok sevenim Ey ben en en çok kollayıp-gözetenim ![]() ![]() ![]() Ey sesimi hep duyanım! Yaralarımı saranım ![]() ![]() Eyy hiç darılmayanım!Çağırınca koşarak gelenim Ey bana ben den yakınım!Ey beni en çok bilenim! Ey en çirkinimden sonra bile gel diyenim ![]() ![]() Ey en en vefalıım ![]() ![]() Ahh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ahh ![]() ![]() Ahh ![]() ![]() ![]() ![]() Ahh ![]() ![]() ![]() ![]() Ahh ![]() ![]() Ahh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ahh ![]() ![]() Tut sana müştak yüreğimi affet beni ![]() ![]() ![]() Hani Rabbim bir anne nasıl korur-kollar evlatlarını onlar istemeden ulaştırır ihtiyaçlarını ![]() ![]() ![]() Bilir neye ihtiyaçları olduğunu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hep verir hiç düşünmez canını ![]() ![]() Hani Rabbim yavrusunun canı acısa yanar annenin ![]() ![]() ![]() Hasta olsa yavrusu kalkmaz eli-kolu hüznünden kalbi acır hani? Ey Annelerin kalbine onları"anne yapan"merhameti sevgiyi koyan RABBİM! Onlar okyanusundan bir zerre ile böyle iseler ![]() ![]() ![]() Bu duyguyla gözyaşlarımla kapındayım Rabbim ![]() ![]() Geri çevirme sana müştak yüreğimi kabul eyle dileğimi ![]() ![]() ![]() Ya Rahman!Ya Vedud!Ya Rahim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TUT YÜREĞİMİ BIRAKMA BENİ ![]() ![]() ![]() alıntı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|