~Tutunmak... |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
~Tutunmak...Hüzün; veda Veda; tutunmak sana Hüzün; Yol: Hüznü yoluma katıp gidiyorum Kalbim ağlasada,sancılansada hüzünlü yolda yürümeye devam ediyorum; kalbimle,hüznümle Hüzün; vedaları getirir akla, veda ederken acaba kalmak mı zor? gitmek mi zor? sorarım her seferinde aklıma,kalbime Veda edip gitmek bir yaradır bazen, kalmak ise; binlerce yara Vedalara dayanır yürek, dayanır da vefasızlığa dayanabilir mi? Veda; zaruri gidişler Vefa; kalbe söz vermeler, gitmeden kalmalar Yani; "özle ruhla kalmak, özü ruha katmak" Tutunmak Sana; Tutunmak istedim kayıp giden zamana inat Tutunmak istedim, ellerinden kayarken,düşerken Kayıp giden ellerim değildi, ellerin den kayarken; tutamadığım ellerindi Zaman hoyratça akıp gidiyor; kimseye hesap vermeden, kimseye gidiyorum demeden Kayıp giden umutlarımdı, ellerinde kaybolan umutlarım Umudun olmadığı yerde kalbe meyve düşer mi? meyvesiz kaldı kalbim Umudum ol, kayıp gitmeme izin verme ellerimin sesini duy, ellerim ol Kayıyorum,kayboluyorum kum sati gibi ellerin den akıyorum gidiyorum aslında gitmek istemiyorum Veda yerine vefada kalıp; söz vermek istiyorum kalbime, kalbine |
|