Ben Ne Şiir Yazmasini Bilirim Ne Söylemesini... |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Ne Şiir Yazmasini Bilirim Ne Söylemesini...Gönüller Sultanina Ya Rasulullah! Ben ne siir yazmasini bilirim, ne söylemesini Bir seni bilirim ben, birde iftirakindan harap olan kalbimin feryadini bilirim ben Seni methe yetmeyen kelimelerin acizliginide bilirim ben Ben ne yunusum sakiyan, Ne mevlana ne fülan, Ben hasretinle icten ice kavrulan, Sefaatin ümidiyle kendince avunan, Sevginden baska libasi olmayan bir üryan; ve sana layik olmayan ümmetinden biriyim Onun icin Ey Fahr-i Alem Efendim Ben birde temenni etmesini bilirim Ey Rasuller Rasulü, Habibi kibriya! Yagsin Rahmet-i ilahi daim ruhuna Yegane maksadim su fani dünyada Sefaatine mazhar olmak yevmü´l kiyamda Sen gelmeden alemde kol gezerdi sefahet HAKIKAT mi? cok uzakta kapkara bir hayalet Basta Ebu cehiller, devrin adi Cehalet Gel Ey Nur-u Mübin, gelsin Devr-i SAADET! Ya Nebi! Sen dogda Ebrehe´ler Ebabil´e yenilsin Nurun ile Kisranin saraylari devrilsin Zerdüstlerin yaktigi ates zevale ersin Sen gelde ey Rasul Islam kemale ersin Sen gelde zulumat demir alsin bu yerden Kalbler Hakk´a erissin vazgecilsin küfürden Cehennem soycullari sayende yildiz olsun Yildiz olsun ve seni selamlasin göklerden Senin icin fedadir canlar ile cananlar, Sana olsun Ey Rasul milyonlarca selamlar Ya Rasul! Sen isaret buyurda gökteki Ay yarilsin Agaclar sana kossun ayagina sarilsin Taslar lisana gelsin kütüklerse aglasin Lütfeylede ey Rasul bu can sensiz kalmasin Kafirlere savurdugun elindeki kum olsam Kem gözle bakanlara hancer olsam saplansam Sonra düssem yollarina ayagina yar olsam Yar olsam yollarina sana fedalar olsam Aglasin bu ümmetin sensizlige aglasin Sensiz gecen günlerde yüregini daglasin Sana ümmet olmak icin sünnetine baglasin Baglasin gönlün sana Yunus gibi caglayan Ya Rasul! Ismini hasretle söyledim durdum Yillardir ask odunda yandim kavruldum Sana gidip gelenlerden hep seni sordum Saadet denen seyi tek sende buldum Ve anladim : Bu dünyanin gercegi "bir varmis bir yokmus" Sultanlar Hakanlar hepten yok olmus Meger her sey yalanmis, hakikat tekmis "Marifet Allah´la Rasulün bilmekmis" Alinti: Mevlüt Özcelik |
|