Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
girmeyin, kılmadan, lütfen, namazını, yatsı

Lütfen Yatsı Namazını Kılmadan Girmeyin

Eski 08-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir gece, biraz uykulu, biraz dermansız bir halde internet siteleri arasında dolaşıyordum Yine geciktirmiştim yatsı namazımı Bunun verdiği huzursuzluk âdeta benliğimi kaplamıştı Ama bilgisayar başından da kalkamıyordum O siteden diğer siteye geçiyor, araştırma yapıyordum Yani kendimi geliştirmek için bakıyordum Aslında bu, gecenin bir vaktinde boşa vakit geçirmekti ve hatta bir çeşit gafletti

“Hadi biraz sonra kalkınca kılarım” derken yeni bir site buluyor, orada dalıp gidiyordum Ve sonra takip eden linki tıklamamla irkilmem bir oldu Kapkara bir sayfa açıldı ve sayfada yazan intro halinde bir mesaj:

“LÜTFEN YATSI NAMAZINI EDA ETMEDEN GİRMEYİNİZ EĞER EDA ETTİYSENİZ GİRİŞ YAPABİLİRSİNİZ!”

Bu mesajdan sonra başka söze ne hacet!

Hemen kalkıp namazımı kıldım

Nil Kara

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com