![]() |
Aşkın Böylesi ... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkın Böylesi ...Bir kız ve bir delikanlı bir motosikletin üzerinde 180Km hızla gidiyorlar ve aralarında şöyle bir konuşma geçiyor; Kız : Lütfen yavaşla, ben korkuyorum Delikanlı : Hayır, bak ne kadar eğlenceli Kız : Lütfen, lütfen, çok korkuyorum Delikanlı : Peki, beni sevdiğini söyle Kız : SENİ ÇOK SEVİYORUM, lütfen yavaşla Delikanlı : Şimdi de bana sıkıca sarıl Kız delikanlıya sıkıca sarılır Delikanlı : Kaskımı alıp, kendine takar mısın? Başımı cok sıktıı Ertesi gün gazetelerde şöyle bir haber çıktı: Motorsiklet Kazası; Motorsiklet, fren arızası nedeniyle, bir binaya çarptı ![]() ![]() Gerçek ise şöyleydi; Yolun yarısında, delikanlı frenlerin bozulduğunu anlamış ama bunu kızabelli etmek istememişti ![]() Bunun yerine, kızdan kendisini sevdiğini söylemesini ıstemış kendısıne son defa sarılmasını istemişti ![]() pahasına, kızın başlığı takmasını ve hayatta kalmasını sağlamıştı ![]() gerçek AŞKIN anlamı da buydu!!! Bu yazılanlar gerçektir! ALINTIDIR ![]() ![]() ![]() __________________ |
![]() |
![]() |
|