![]() |
Adım Adım Güzellik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adım Adım GüzellikEv işleri, iş hayatı ve çocuklar hem fiziken hem de ruhen yorulmamıza sebep olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saat 07 ![]() Yatağınızda yatarken kollarınızı ve bacaklarınızı iyice gerip kaslarınızı çalıştırmaya başlayın ![]() ![]() ![]() ![]() Saat 07 ![]() Duş alırken saç tipinize uygun krem kullanın ![]() ![]() ![]() Saat 07 ![]() Sabah kalktığınızda cildinizin mat ve cansız göründüğünü fark edersiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Saat 20 ![]() Yoğun bir günün ardından cildinizi dinlendirmenin en iyi yolu buğu banyosu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saat 20 ![]() Aslında kaşlarınızı almak için en uygun zaman öğlen saat 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saat 20 ![]() Son yapılan araştırmalar; cildin en çok saat 20 ![]() ![]() ![]() ![]() Saat 21 ![]() Özellikle kış aylarında haftada en az bir kez ayaklarınıza bakım uygulamayı ihmal etmeyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saat 21 ![]() Stresli bir gün geçirdiyseniz ve boyun ağrıları çekiyorsanız, iyi bir masajı hak ettiniz demektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|