Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adamdır, akıllı, babam, sözü, ulaş, şarkı

Akıllı Adamdır Benim Babam Şarkı Sözü U.L.A.Ş - Akıllı Adamdır Benim Babam

Eski 07-30-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Akıllı Adamdır Benim Babam Şarkı Sözü U.L.A.Ş - Akıllı Adamdır Benim Babam

Akıllı Adamdır Benim Babam Şarkı Sözü ULAŞ - Akıllı Adamdır Benim Babam

�Adım, hıh adımı boş verin Bizim alemde MarkA olarak tanındığımı bilin, yeter Aslına bakarsan bu isimde rahmetli babamın mirasıdır bana ha! Yani babam, köydeyken nam-ı değer Sülüman Ağa, Almanya göçünden sonra ise dillere destan Mark Ağa

Köyün ender toprak sahiplerinden biriymiş 80 ihtilali sonrasındaki milli değer erozyonu ve liberalleşmenin yarattığı, yani �çikita muz döneminin yarattığı� kısa dönemde köşe dönengillerden biriymiş benim babamda! Daha sonrada el altından işini yürüttüğü bir milletvekilinin yardımıyla toprağı satmış, marabayı ortada bırakmış ve Almanya�ya göçmüş

Hırsızdır, soysuzdur ama akıllı adamdır benim babam!

Almanya�da,
_ �Hepinizi cennete sokacağam, orada danıdıhlarım var Hele siz 3er, 5şer ne varsa verin bakem�� diyerek fakir, fukaranın 3, 5 kuruşunun üstüne yatmış E sonrada fabrikalar, holding, arsalar, dükkânlar, apartmanlar derken almış yürümüş�

Hem o dönem Mark milyoneri olduğundan ötürü, hem de hala köydeki bazı eski tavırlarından vazgeçemediği için, Mark ile Ağa�nın birleşmesi ile Mark Ağa diye ün salmış Almanya�da E ben de meşhur Mark Ağa�nın oğlu olduğum için, hahha, ha bir de markalara düşkünlüğümden ötürü, babamınkinin kısaltılmışı olarak Mark A diye bilinir oldum âlemde

Bana gelince,
Hayata babam gibi erken ve hızlı başladım Üniversiteyi bitiremedim Ve yine sağ olsun rahmetli babamın sayesinde uydurma bir çürük raporuyla askerden de yırttık E dedim ya,

Rahmetliyi geçen sene kaybettik Umarım cennetteki tanıdıkları ona orda bir torpil ayarlamışlardır! Hıh�

Şimdi şirketin başında ben varım İşleri ağırlıklı olarak İstanbul�a taşıdık Allah�a şükür işlerimiz daha da büyüdü Hoş şu narkotiğin ara sıra baskınları da olmasa daha fazla yatırım yapıcam da, neyse vekil dostlarımız sağ olsun!

Mesleki hayatımdaki başarımı rahmetlinin bana verdiği şu 3 önemli öğüde borçluyum Babam hep derdi ki;

_�Evlat, bu düzende ayakta kalmak istiyorsan, şunları ahlına eyice gazı Aha da bir,
Dünya�da ya ezilen olacasın, ya ezen olacasın Ezen olmah için, en göçlü ezenin her daim yaltakçısı ve maşası olacasın Amerika en güçlüsüdür Sırtını Amerikancı liberal kaypaklara daya, işini gör oğlum, işini�
Eki, kaz gelecek yirden davuk esirgenmez Yani rüşvet yiğitliğin esasıdır Gerekiyorsa vir gitsin Hem de dolaylı yoldan sevaptır oğlum�
Öc, olurda işler garışırsa ortalıktan doz ol En göçlü kimse hep yanında, elinin aldında ol Ortalık yatışınca tekrar döner, çıkarsın piyasaya Biraz uyanıh ol oğlum, uyanıh ol��

Dedim ya, hırsızdır, soysuzdur ama akıllı adamdır benim babam!

Neyse, işte bu da benim hikâyem Adım, hıh boş verin, adım mühim değil Siz de beni meşhur Mark Ağa�nın marka bağımlısı oğlu MarkA olarak bilin yeter Nasılsa bir gün işiniz düşer! Ha ha ha ha ha ha ha ha hay�

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com