Akıllı Adamdır Benim Babam Şarkı Sözü U.L.A.Ş - Akıllı Adamdır Benim Babam |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Akıllı Adamdır Benim Babam Şarkı Sözü U.L.A.Ş - Akıllı Adamdır Benim BabamAkıllı Adamdır Benim Babam Şarkı Sözü ULAŞ - Akıllı Adamdır Benim Babam �Adım, hıh adımı boş verin Bizim alemde MarkA olarak tanındığımı bilin, yeter Aslına bakarsan bu isimde rahmetli babamın mirasıdır bana ha! Yani babam, köydeyken nam-ı değer Sülüman Ağa, Almanya göçünden sonra ise dillere destan Mark Ağa Köyün ender toprak sahiplerinden biriymiş 80 ihtilali sonrasındaki milli değer erozyonu ve liberalleşmenin yarattığı, yani �çikita muz döneminin yarattığı� kısa dönemde köşe dönengillerden biriymiş benim babamda! Daha sonrada el altından işini yürüttüğü bir milletvekilinin yardımıyla toprağı satmış, marabayı ortada bırakmış ve Almanya�ya göçmüş Hırsızdır, soysuzdur ama akıllı adamdır benim babam! Almanya�da, _ �Hepinizi cennete sokacağam, orada danıdıhlarım var Hele siz 3er, 5şer ne varsa verin bakem�� diyerek fakir, fukaranın 3, 5 kuruşunun üstüne yatmış E sonrada fabrikalar, holding, arsalar, dükkânlar, apartmanlar derken almış yürümüş� Hırsızdır, soysuzdur ama akıllı adamdır benim babam! Hem o dönem Mark milyoneri olduğundan ötürü, hem de hala köydeki bazı eski tavırlarından vazgeçemediği için, Mark ile Ağa�nın birleşmesi ile Mark Ağa diye ün salmış Almanya�da E ben de meşhur Mark Ağa�nın oğlu olduğum için, hahha, ha bir de markalara düşkünlüğümden ötürü, babamınkinin kısaltılmışı olarak Mark A diye bilinir oldum âlemde Bana gelince, Hayata babam gibi erken ve hızlı başladım Üniversiteyi bitiremedim Ve yine sağ olsun rahmetli babamın sayesinde uydurma bir çürük raporuyla askerden de yırttık E dedim ya, Hırsızdır, soysuzdur ama akıllı adamdır benim babam! Rahmetliyi geçen sene kaybettik Umarım cennetteki tanıdıkları ona orda bir torpil ayarlamışlardır! Hıh� Şimdi şirketin başında ben varım İşleri ağırlıklı olarak İstanbul�a taşıdık Allah�a şükür işlerimiz daha da büyüdü Hoş şu narkotiğin ara sıra baskınları da olmasa daha fazla yatırım yapıcam da, neyse vekil dostlarımız sağ olsun! Mesleki hayatımdaki başarımı rahmetlinin bana verdiği şu 3 önemli öğüde borçluyum Babam hep derdi ki; _�Evlat, bu düzende ayakta kalmak istiyorsan, şunları ahlına eyice gazı Aha da bir, Dünya�da ya ezilen olacasın, ya ezen olacasın Ezen olmah için, en göçlü ezenin her daim yaltakçısı ve maşası olacasın Amerika en güçlüsüdür Sırtını Amerikancı liberal kaypaklara daya, işini gör oğlum, işini� Eki, kaz gelecek yirden davuk esirgenmez Yani rüşvet yiğitliğin esasıdır Gerekiyorsa vir gitsin Hem de dolaylı yoldan sevaptır oğlum� Öc, olurda işler garışırsa ortalıktan doz ol En göçlü kimse hep yanında, elinin aldında ol Ortalık yatışınca tekrar döner, çıkarsın piyasaya Biraz uyanıh ol oğlum, uyanıh ol�� Dedim ya, hırsızdır, soysuzdur ama akıllı adamdır benim babam! Neyse, işte bu da benim hikâyem Adım, hıh boş verin, adım mühim değil Siz de beni meşhur Mark Ağa�nın marka bağımlısı oğlu MarkA olarak bilin yeter Nasılsa bir gün işiniz düşer! Ha ha ha ha ha ha ha ha hay� |
|