Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Edebiyat / Dil Bilgisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açıklaması, atasözünün, avradı, eğer, etmez, zapt

Avradı Er Zapt Etmez Ar Zapt Eder Atasözünün Açıklaması

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Avradı Er Zapt Etmez Ar Zapt Eder Atasözünün Açıklaması

Avradı Er Zapt Etmez, Ar Zapt Eder Atasözünün Anlamı nedir

Avradı Er Zapt Etmez, Ar Zapt Eder Anlamı

Avradı Er Zaptetmez, Ar Zapt Eder ne demek

Avradı Er Zapt Etmez, Ar Zapt Eder Atasözünün Anlamı

Geleneğimiz gereği kadınlar bizim namusumuzdur Namusumuzun başında bekçilik yapmak, onun sürekli sorunsuz olduğunu takip etmek elbette bize münasır değildir Namus kavramı aslında erkeklerin koruyabileceği bir unsur değildir Erkek namusun sadece askeridir Korunması ise kadın tarafından yapılır Ar düşüncesi, namus kavramı kadının kafasında doğru bir şekilde bulunduğu sürece kadınlar sorun çekmezler Çekecekleri konumda ise namusunu emanet ettiği erkek devreye girer, hayat bu şekilde sürer, gider

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com