|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
açı, başörtülüler, gerçek, ibaret, kabuktan |
![]() |
Kabuktan İbaret Başörtülüler De Var Acı Ama Gerçek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kabuktan İbaret Başörtülüler De Var Acı Ama GerçekKabuktan İbaret Başörtülüler de Var Acı Ama Gerçek O akşam son anda yetiştim deniz otobüsüne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir cümle ile irkildim ![]() - Nevali gördüm ![]() ![]() - Nerde? - Ne demek nerde!Nerde başını açmış mı, nerde gördüm mü? - İkisi de işte… - Taksimde gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() - Ne giymişti? - Çok tuhafsın ![]() - Başını açmış dedin ya ![]() ![]() - Saçı nasıldı desen daha doğru değil mi? - Niye bozuluyorsun ya!!! - Neval başını açmış diyorum ![]() ![]() ![]() - Ha o Neval ![]() - Sen ne sandın ![]() - Ne bileyim… - E niye ha o Neval dedin o zaman ![]() - Ne anlatacaksan anlat hadi ![]() ![]() - Neval başını açmış ![]() ![]() ![]() - Ay sen şu ezik kızı diyorsun ![]() ![]() ![]() - Manyak mısın demeyeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() O kadar hızlandılar ki diyaloglarını yazamıyorum ![]() Hemen arkama dönüp bu sohbetin sahiplerini bulmalıyım ![]() Deniz otobüsünde neyi bahane edip bakacağım ki ![]() Ben meraktan kıvranırken onlar devam ediyor ![]() - Akşam akşam kafa yaptın ama ![]() - Ya üzüldüm ![]() ![]() ![]() - Niye üzüldün ![]() ![]() - Ya niye açmak istesin ![]() ![]() ![]() - Kim onu zorluyor ki ![]() ![]() - Sen bu güzideliğini nasıl koruyorsun ![]() ![]() ![]() Deniz otobüsü yanaşıyor ![]() ![]() Seslerin sahibini duyacağım ![]() Öğrenci olabilecek tipleri hızla gözden geçiriyorum ![]() İki başörtülü var ![]() ![]() Tekrar duyuyorum o sesleri ![]() - Yani başı örtülüyken birisiydi Neval ![]() - Eee - Şimdi hiç kimse olmuş ![]() ![]() - Hani arkasından gördüydün? - Öyle bırakacak değildim herhalde ![]() ![]() ![]() Bu diyalogların iki başörtülünün ağzından çıkması beni bir külçe haline getiriyor ![]() ![]() İyi ki duyduğum her cümleyi kaydetmişim ![]() ![]() Yol boyunca düşündüğüm yetmiyor ![]() ![]() Günlerdir nereye koyacağımı bilemiyorum ![]() 28 Şubattan bu yana belki daha evveli de vardı da fark etmiyorduk başörtüsü taraftarı kesilen ama başörtülü öznelere kötü davranan mevki makam sahipleri kedilerini epey aşikar kılmıştı ![]() ![]() Yukarıdaki konuşmayı sahiden nereye koyacağımı bilemiyorum ![]() Her başörtülü sadece kendini temsil ediyor ![]() Acısı ve ıstırabıyla ![]() ![]() Tıpkı yukarıda okuduğunuz diyalogda olduğu gibi ![]() Işıklarda beklerken tepeden tırnağa süzüyorum iki genç kızı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kabuktan ibaret ![]() ![]() O kabuğun içinde empati yok ![]() ![]() ![]() Bir kere daha tekrarlıyorum kendi kendime ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
Kabuktan İbaret Başörtülüler De Var Acı Ama Gerçek |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kabuktan İbaret Başörtülüler De Var Acı Ama Gerçekbu gerçekten çok üzücü bir durum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her başörtülü sadece kendini temsil ediyor buda bukadar basit değil bence ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|