Baş Örtüsü Ve Pantolon |
07-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Baş Örtüsü Ve PantolonBaş örtüsü ve pantolon Benim değinmek istediğim konu örtünmenin kuralına göre olması çevremde görüyorumPantolon üzerine örtü takmış Bu baş örtülü kardeşlerimizi alaya alan bir tavır gibi görüyorum Bu bir emirdir tabiki fakat bazıları bunu ciddiye almıyorBenim son olarak söyleyeceklerim örtünücekler kuralına göre örtünsün örtünsünki örtünmek isteyenlerde bu yarı örtülüleri görüp örtünmekten vazgeçmesinBence baş örtülü kardeşlerimiz aralarında bir kampanya başlatmalıdırlar örtü ve pantolona hayır ;örtüyü tamamlayacak olan eteğe evet |
Baş Örtüsü Ve Pantolon |
07-28-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Baş Örtüsü Ve Pantolonhadislerde geçen "örtündükleri halde çıplaktırlar" dan kasıt bu söylediğiniz kişilerdir onlara olması gereken tesettür kıyafeti anlatıldığında "biz zaten örtülüyüz" derler!!! ama her yerleri ortada maalesef nedir bu ümmetin bu gibilerden çektiği Allah hakkı onlara göstersin Benim değinmek istediğim konu örtünmenin kuralına göre olması çevremde görüyorumPantolon üzerine örtü takmış Bu baş örtülü kardeşlerimizi alaya alan bir tavır gibi görüyorum Bu bir emirdir tabiki fakat bazıları bunu ciddiye almıyorBenim son olarak söyleyeceklerim örtünücekler kuralına göre örtünsün örtünsünki örtünmek isteyenlerde bu yarı örtülüleri görüp örtünmekten vazgeçmesinBence baş örtülü kardeşlerimiz aralarında bir kampanya başlatmalıdırlar örtü ve pantolona hayır ;örtüyü tamamlayacak olan eteğe evet |
|