Sana Geldim Geldim Ey Namaz |
07-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sana Geldim Geldim Ey NamazSana geldim geldim ey namaz Sana geldim geldim ey namaz Sana geldim ey namaz Yüzüm tutmuyor seni terki dile getirmeye Seccde de yüzüm olurmusun ey namaz Bak, beden kirinden arınmış Bükülmez denilen bel rükü naralarında Seni terk eden halim yine senin haline bürünmüş Edebine boyarmısın beni ey namaz Sabahım olurmusun Her tekbir bir tövbe misali Girizgaha niyet misali cennete hazırlığım olurmusun Sana geldim ey namaz Yüzüm tutmuyor nefsi sana tercih ettiğimi soylemeye Beni günahıma tercih edermisin ey namaz Günün bölünmüşlüğünde seni düşünmedim Dünya ile hal olup keyfin haline girdim Gün ortasında beni toplayan hal olurmusun Günün gelişmesinde sükunete gelişim olurmusun ey namaz Sana geldim ey namaz Yüzüm tutmuyor hadisi unuttum demeye "Kim sabah ve ikindi namazını kılarsa cennete girer" Dilim varmıyor seni kazalarda terk ettim demeye Sana geldim ey namaz nefsi kazalarıma Yaramı sarar yardımım olurmusun Bak, toprağa gelmeye dizlerim secdende Dilim varmıyor kibrimi soylemeye Kibrimi yakan kibritim olurmusun Her yanış bir yıkanış misali Cennete hazırlığım olurmusun ey namaz Işığına yandığım güneş gitmek üzere Yıldızlar keşfe çıkacakmış sanki Aldandım güneşlerin ışığına yıldızların nazına Akşamları karanlığıma nur olurmusun ey namaz Sustu alem, bir ezan gökkubbede Kıyamet mi kopacak koşturmada bedenler Farzına yetişeceğim en güzel telaşım olurmusun Sana geldim ey namaz Akşamıma nur olurmusun Ayın her hali seni anlatır Etrafında yıldızlar saf tutmakta Aşıklar seni seyre dalmakta Bedenler kıyamda ruhlar gökkubbede sohbette Rahman ve rahime götürenim olurmusun ey namaz Sana geldim geldim ey namaz Beş vakitte birliğimi O'NA götürürmüsün Senai DEMİRCİ |
|