Bir Kez Daha Çalsamıydım Kapını... |
07-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Kez Daha Çalsamıydım Kapını...Bir kez daha çalsamıydım kapını Bir kez daha Evet,bir kez daha çalsamıydım kapını Hani tevbe etmiştim ya,ardından bozmuştum yeminimi Utanmamıştım günah işlerken,beni gören Yüce Nur'u unutmuştum bi an Birden irkildim tevbe ettim Sonra gözle göremediğim gaipten bir ses ''Dostunum'' dedi hunharcaKanımı çeke çeke içine İnandım ona hata ettimBozdum tevbemi Ama Sen bırakmadın elimiSırt çevirmedin bu günahkar kulaSen bana dahada yaklaşırken Allah'ımİşte tam o an Ellerim çok sıcaktı Gül kokusu sindi üzerimeTuttu elimden,kaldırdıO Resulullah'tı(sav) İşte ben o an bir kez daha utandımTevbe bozulur muydu hiç? Sonra tekrar irkildim''Hayır'' dedimSonra sordum kendi kendime Tevbeme sadık kaldım mı? ''Hayır'' İnsan hiç Dostunu bırakır mı? ''Hayır'' Kul nefsine yenilir mi? ''Hayır'' Hayırlar havada uçuşurken birden bir ''Evet'' cevabı geldiÇünkü soru şöyleydi Ben günahkar mıydım? Çünkü Nur kapısını tekrar çalmadım Her zaman ümitvar olmanız dileğiyle!!! İLM-İ HİSAB (şiir orjinaldir) |
|