![]() |
Ayı espırılerı |
![]() |
![]() |
#1 |
rebellious23
|
Ayı espırılerıKusura bakma birader, seni birine benzettim ![]() -Olabilir, babam çok gezermiş ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Bir kazan varmış ![]() ![]() ![]() ![]() - İyi oynayan kazansın ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Adım Thomas, bana komaz ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Mikim kadar boyu var, türlü türlü huyu var ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Em tv em de radyo dinliyoz be ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Bu sokağın eski adını biliyor musun? -Hayır ![]() ![]() ![]() -Sana Yağlı Sokak ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Kebapçıda sen istemediğin halde acı koymuşlar ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Ey ruh, geldiysen 3 kere vur ![]() -Dıt dıt dıııt ![]() ![]() ![]() - Aradığınız ruh yanlıştır, lütfen fincanı kapatıp tekrar arayınız ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Türksat uydusu yörüngeden çıkmış, sana girmiş! Uhehuhe! ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Aslı'yı sevdi Kerem Dağları deldi Kerem Aslı vermedi ki bi kerem Ben böyle aşkı sitedem ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Ne bakıyon lan! Tren karşı tarafta! ![]() ![]() ![]() Please no fuck no fuck!!! - Eee, naapalım ufak mufak idare ediceeen ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Ondan sonra onbir oolum ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Yok devenin bale papucu! Ehuhehuhehu ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Çok üşüdüm ![]() ![]() ![]() -O zaman arkana kalın bişeyler al! Muhahhahaaaa!!! -------------------------------------------------------------------------------- Çok zayıfsın, iç organların mı eksik! Muhahaho! -------------------------------------------------------------------------------- Gilette Sensor, ben söyliyim ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Beni kimseyle karıştırma, sek iç! Mahimahihohho! -------------------------------------------------------------------------------- Oğlum sen bi alemsin! Hayvanlar alemi!!! Böööaaaarrrggg!!! -------------------------------------------------------------------------------- Azına sıçarım haaa!!! - Tuvalete sıç da dötün medeniyet görsün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Saat kaç? - Eti kemik geçiyo ![]() ![]() ![]() Yaaaaa! -Yağ bakkalda, un çuvalda, sevgilin son durakta! -------------------------------------------------------------------------------- Akıllı ol, B kıllı olma! Eeeeeee, iğreeenç ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Küllükteki küller, miksin seni bülbüller ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Bahçedeki yeşilimsi otlar, girsin sana ayağımdaki botlar ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Maksat nedir? -Hiiiç, maksat trafiği aksat ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Adaya gidelim mi? - Hangi adaa? -Lambada! Nohoho! -------------------------------------------------------------------------------- Ne varsa Almadovar ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Karın olmak istiyorum karın, ey benim kardan adamım ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Vur ona! Bu nedir?- Eski bir Hit-it yazısı ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Doktorum sigaradan uzak durmamı söyledi, ben de bir metrelik bi ağızlık yaptırdım ![]() Yalan söyleyen bir arkadaşınıza: Yalan dötüne karargah kurmuş, tümen tümen girip çıkıyo ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Yedi kere sekiz elli altı, hani bizim penaltı? -------------------------------------------------------------------------------- Çok severim yumurtalı sucuğu, ses etme uyandırıcan çocuğu ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Şu Pilotlar da havadan para kazanıyo, hehihehü ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Yes anam yes, Arjantin'den Kempes ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- İyilik ettim eşşeğe, alnıma değdi daşşağı ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Amerikalılar Vazelin, Afrikalılar Arko, Araplar da Viks kullanırlar sevişirken ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Keller her dötü eller ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Ben diyom Antartika sen anlıyon dötüme mantar tıka ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Oluuum, manav Ali ananas aldırmış ![]() ![]() ![]() Dal tarrak! -Ulan dalla yetinmiyon mu da tarrak istiyon! -------------------------------------------------------------------------------- Çık kalbimden, Almanya'dan sevgilim geliyor ![]() -------------------------------------------------------------------------------- 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Oğlum sana iş buldum, büfede yedigün vereceksin ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Oğlum bakma bana öyle, bir an kendimi tren gibi hissettim ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Dün hiç tanımadığım bir öküze, sırf sana benziyo diye möööö! dedim ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Motorola, motorolmaya ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Abi dün bir kızı kafede kesmiştim, kan kaybından ölmüş ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Ööööeeeğğğk! İğrenç bi espiriydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Adamın tekine geçen gün bi kafa attım, bana Amerika'dan posta yolladı ![]() Kes sesini beee! -Makas ver keseyim ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Meraba, nasıl gidiyo araba, neden vurdun şaraba, kapalı mı daraba? -------------------------------------------------------------------------------- Biber mi sivri hıyar mı? Hayır domates daha yuvarlaktır ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Taklitlerimizden sakınınız, çok kötü taklit yaparız ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Ben diyorum minare yıkıldı, sen diyorsun dötüme dikildi ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Abi telefonu Trabzondan mı aldın, üzerinde TrabzonCell (TRCELL) yazıyo, Muuuuahahahahahahahah! -------------------------------------------------------------------------------- Ben seni si ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Hoca seni Meclis'te görmüşler, "Ben böyle düzen görmedim!" diye bağırırken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Ahmetcan, kalemin var mı? -Var ama evde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Tencere yuvarlanmış, seninki benden kara ![]() ![]() ![]() Gözün aydın, kulakların Manisa! Ahi ahi ahi ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Dört diyon, dokuz diyon, sekizi arada yiyon birader ![]() -Hı? -Hı ya! Hohoho! -------------------------------------------------------------------------------- (Arkadaşınızı yüksek bir yerden itersiniz, ama tutarsınız ![]() -Tuuut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Ona öyle demezler, peynir ekmek yemezler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Yavrum hepsi senin mi, yarısını komşudan mı aldın? Ahahaha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Adam adam olmalı, portakal değil ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Döt dediğin ötmeli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Abi sen tüp bebek misin? Gaz kaçırıyosun da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Teksas'ta ne yoktur? -Çiftsas ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Yazık oldu ıspanağa, yoğurtsuz gitti Konak'a ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Annem sevmiş babamı almış, ben sevdim babayı aldım ![]() ![]() ![]() Dam üstünde saksağan, gel bize bazı bazı ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- İstanbul'dan kalktı tren, İzmir'de yaptı fren ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Kim demiş, Kim Bassinger! Niiihohahaaaaa! -------------------------------------------------------------------------------- Mustafa Mıstık arabaya kıstık, 10 para verdik, ayıp bişey ettik ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Benetton sen eyleme ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Sabreden derviş, muradına eremeden gebermiş ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Temelli mi gidiyorsun? - Hayır kaba inşaat ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Espiri, yok yok, esme piri ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Geçen sucuda seni görmüşler, bidon indirip, bidon kaldırıyormuşsun ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Sen terlemişsindir, sana terlik getiriyim ![]() One, two, three,four, five, six, seven, eight, nine, ten ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Ehehehe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Oğlum bana yamuk yapma, hele kare ve çember hiç yapma! -------------------------------------------------------------------------------- Geçen gün seni koşarken görmüşler ![]() -Nerde? -Hipodromda! Ekikiki ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Oğlum inşaat çok yavaş ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ctn_86
|
![]() bide şey var -ooğlum sana kıllık yapayım mı? -yap ![]() -içine kıllarını koyacak mısın ? çok güldüm tşk ler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|