Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adı, çilemin, yok, zeki, öner

Çilemin Adı Yok - Zeki Öner

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çilemin Adı Yok - Zeki Öner

Çilemin Adı Yok Kitap Özet - Zeki Öner Kitapları - Çilemin Adı Yok Kitap Tanıtım - Çilemin Adı Yok Kitap Fiyatı - Çilemin Adı Yok Ön Okuma

Kitap Özet

Nurgül on sekizine yeni girmişti Uzun boylu, beyaz tenli, kara kaşlı, kara gözlü, güzeller güzeli bir genç kızdı Güzeldi, güzel olduğu kadar da akıllıydı Bu nedenle Akbuğday köyünde herkes onu beğenir, sever ve de örnek gösterirdi Ama biri vardı ki o Nurgül'ü herkesten çok daha fazla beğeniyor ve seviyordu Bu Ahmet'ti

'Mezarlık' Hiç kimsenin, kralın, padişahın, başkanın, başbakanın, zenginin, fakirin, herkesin birkaç metre kumaştan başka bir şey götüremediği, mezarlığa geldiler

Allahım bu dünyada çok çekti, sen ona yardım edesin deyip mezara sarıldı ağlayarak bağırdı

Bu çilenin adı yok! Bu çilenin adı yok

Çilemin Adı Yok

Hüzün Mevsiminde Solan Çiçek

Zeki Öner

Cinius Yayınları

Fiyatı : 16,00 TL

Temmuz 2012

224 sayfa

ISBN: 9786051274829

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com