Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
felaket, krystyna, kuhn, vadi

Felaket - Vadi 2 - Krystyna Kuhn

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Felaket - Vadi 2 - Krystyna Kuhn

Felaket Vadi 2 Kitap Özet - Krystyna Kuhn Kitapları - Felaket Vadi 2 Kitap Tanıtım - Felaket Vadi 2 Kitap Fiyatı - Felaket Vadi 2 Ön Okuma

Kitap Özet

Gizemli

Efsane dolu

Ve asla sırrını açmıyor

Hiç kimseye

Katie'nin yalnızca tek bir hedefi vardır

Hayalet'in zirvesine tırmanmak Vadi üzerinde yükselen efsanevi üç bin metreyi aşmak Yetmişli yıllarda bir grup gencin kaybolmasından bu yana, dağla ilgili etrafta inanılmaz söylentiler dolaşmaktadır Katie, Julia, David ve diğerleri yola çıkar çıkmaz olaylar kontrolden çıkar Üstüne üstlük bir de hava ansızın değişince grubun yaşamı tehlikeye girer Peki son anda gruba katılan gizemli Paul Forster'ın amacı nedir? Kulübede bulunan huzursuz edici kanıtın nasıl bir anlamı vardır? Şimdi artık kimin dost, kimin düşman olduğu ortaya çıkacaktır

"Vadi harika! Gizemli, karanlık sırlarla dolu etkileyici bir hikâye Hiçbir sayfasını kaçırmak istemeyeceğiniz karşı konulamaz bir macera"

(Tanıtım Bülteninden)

Felaket - Vadi 2

Orjinal isim: Das Tal - Das Katastrophe

Krystyna Kuhn

Pegasus Yayınları / Fantastik Gençlik Dizisi

Türkçe (Orijinal Dili:İngilizce)

336 s -- 2 Hamur-- Ciltsiz -- 14 x 21 cm

İstanbul, 2012, 1 Basım

ISBN : 9786055289577

Kapak Uygulama : Pınar Yıldız

Editör : Serpil Tütüncü

Çeviri : Firuzan Gürbüz

Bilgisayar Uygulama : Meral Gök

Etiket Fiyatı : 20,00 TL (KDV Dahil)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com