Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
doktor, savundu

O Doktor Kendini Savundu

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

O Doktor Kendini Savundu

Şişli Etfal Hastanesi Başhekimi Dr Ali İhsan dokucu, hastayı ameliyat masasında bırakıp iftar yemeğine gitmesiyle ilgili olarak, dünyanın en iyi doktorlarının da bunu yaptığını söyledi dokucu, "Doktorlarda biyolojik varlıklar, yeme içme çıkarma gibi biyolojik alışkanlıklarımız var, ben de ameliyattaki mola hakkımı 7 saat sonra gerçekleştirdim" dedi

35 yaşındaki Aslı Yeter'i ameliyat masasında bırakarak iftar yemeğine giden ve yemekten sonra operasyona devam eden Şişli Etfal Hastanesi Başhekimi Doktor Ali İhsan dokucu, hakkında çıkan haberlerle ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu Ameliyatı gerçekleştirdiği Şişli Etfal Hastanesi'ndeki açıklamaya, ameliyat masasında bırakılan Aslı Yeter'le birlikte ve annesi Güler Yeter de katıldı dokucu, "35 yaşında kız çocuğu mesane ve iç dış üreme organlarının açıkta olduğu ağır doğumsal ve yapısal bozukluk nedeniyle ilk ameliyatı Tokat ilinde oldu Daha sonra 4 ay önce idrarını tutamama ve böbreklerinde giderek artan fonksiyon kaybı nedeniyle hastanemize gönderildi" dedi

Kendisiyle ilgili bilgi veren dokucu, "Türkiye'de 2 Avrupa Board alan doktorum Amerika'da eğitim gördüm Bu tür ameliyatlar 7-15 arasında süren ameliyatlardır Bu ameliyat 10 saat sürmüştür Ben bu güne kadar 4 kez burada bu tür ameliyata girdim Çocuğa yaptığımız bu ameliyatla küçük olan mesane kapasitesi bağırsaklar kullanılmak suretiyle büyütülmüş idrarında geri kaçma hastalığı düzeltilmiş, idrar torbasından dışarı idrar sızdıran mesane boynu tamir edilerek yenilenmiş, idrar torbasıyla karın duvarı arasında kateterle idrar boşaltılabilen yeni bir yol açılmıştır" diye konuştu

"Bu ameliyata biz saat 1200'de başladık Saat 2200 son buldu" diyen dokucu, "Doktorlarda biyolojik varlıklar yeme içme çıkarma gibi biyolojik alışkanlıklarımız var Ben de ameliyattaki mola hakkımı 7 saat sonra gerçekleştirdim Bu eminim öğlen yemeği olsaydı Bu kadar haber olmazdı Ama arkadaşlar Ramazan haberi yapmak için bu tür haber yaptılar Benim kişilik haklarıma saldırı var Bu haberi yazanlara dava açacağım Ben yemeğe gittiğimde orda anestezisiler hazırdı Zaten hastanın durumu stabile olmasaydı gitmezdim Maalesef hastanemizde bulunan görevlilerde böyle bir ameliyat kültürü eksikliği var Bunu da bu tür ameliyatlarla gidereceğiz Eğer hastamıza bir şey olsaydı iki dakika içinde müdahale edebilirdim Dünyanın en iyi doktorları bile bu tür molaları verir Bu şekilde bir mola vermenin hiç bir sakınca yok" şeklinde konuştu

Anne Güler Yeter ise, Doktor Ali İhsan dokucu'ya teşekkür ettiğini belirterek, "Doktor beyden Allah razı olsun hiçbir şikayetimiz yok Şu an çocuğumuz iyi" ifadelerini kullandı
Kaynak : Baypostacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com