Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2007, artış, gözlemlerindeki, ufo, yoğun, yılı

2007 Yılı Ufo Gözlemlerindeki Yoğun Artış 2

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2007 Yılı Ufo Gözlemlerindeki Yoğun Artış 2

(29/08/2007)

From: Cihan Dokgoz

Sent: Cumartesi 28 Temmuz 2007 23:02

To:

Merhaba Sayın Yetkilileri,

Sizinle bugün gün içinde (28072007) tlf konuştuk,Cihan benBahsettiğim

fotoğrafı size gönderiyorum Ben fotoğrafla amatörce ilgileniyorum Fotoğrafta

sağ üst köşede farklı cisimler gördüm ve sizi aramaya karar

verdimBirde buğünlerde sürekli adalar civarında ufo görüldüğü iddası

ortalarda gezerken iyice dikkatimi çekti

Yer: Kız kulesi-İstanbul

Tarih: 20072007

İlginize teşekkür ederim

İyi günler dilerim

Cihan

From: okan ayhan

Sent: Pazartesi 20 Ağustos 2007 22:51

To:

Merhaba;

Ben Okan AYHAN Bursa dan bu mesajı atıyorum

Ekteki resim 18/08/2007 tarihinde Bursa Uludağ zirvesinde saat 14:30 sularında çekilmiştir Çekildiği sırada bu objeleri fark etmedik ve daha sonra fotoğrafları incelerken farkına vardık

Bu görüntüyü sizlerle paylaşmak istedim

Saygılarımla

Okan AYHAN -Bursa

From: Dilara BABAN

Sent: Perşembe 19 Temmuz 2007 17:17

To:

Subject: YNT: RESIM GÖNDERME TALEBI

Importance: High

Merhabalar,

Cuma akşamı (13072007 ) tarihinde arkadış ile Marmara Adasına 15 günlük tatile gittim

Pazar günü (15072007) tarihinde MAVİ MARMARA gemisi ile saat 15:00de İstanbul a hareket ettik Saat 15:00 başlayan yolculukta saat 18:17 de geminin güvertesinden iki tane resim çektim

Dijital fotoğraf makinem ile MAVİ MARMARA gemisinin güvertesinde( saat 18:17 ) fotoğraf çektim Denizi ve gökyüzünü tek karede güverteden almak istedim ve iki tane fotoğraf çektim

Fotoğraf çekerken herhangi bir obje veya bulut gökyüzünde yoktu, hava açık ve gökyüzü masmaviydi Akşam dijital makineden resimlere bakarken ekranda çok ama çok belirgin obje vardı Bilgisayara aktarınca fotoğraf çekerken olmayan obje daha net belirdi

Yer: Marmara Adası açıkları( Marmara Denizi Saat:18:17 )

Tarih: 15072007

Dijital makinemin markası: KONİCA MİNOLTA DİMAGE X 1 ZOOM LENS 77-231mm 1:35-3 9 ( ANTI-SHAKE )

İlgilerinize şimdiden teşekkür ederim

Dilara BABAN

Export Operations Responsible HOBI KOZMETIK AS

ANTALYA SEMALARINDA 7 UFO AYNI ANDA FİLME ALINDI!

Mayıs ayından itibaren gerek Dünya genelinde, özellikle Amerika, Peru, Brezilya, Meksika, İngiltere, İtalya ve Avustralya da UFO ihbar ve gözlemlerinde çok önemli artışlar kayda geçirilmekte, gerekse Kurumumuz “Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi” mizin İstanbul Merkez ofisine Türkiye genelinden ; özellikle Antalya, İzmir ve çevresi, Bodrum, Ordu, Amasya, Konya ve İstanbul’dan gelen UFO ihbarlarında ciddi artışlar gözlemlenmeye başlamıştır Özellikle 10 Haziran’dan itibaren de bu gözlemlerde ve ihbarlarda İstanbul, Bodrum ve Antalya bölgesinde ciddi yoğunlaşmalar izlenmektedir

Bu gözlemlerin birinde; 11 Haziran 2007 pazartesi, gece saat 2330 sularında Antalya semalarında, Akdeniz açıklarında 7 bilinmeyen ışıklı cisim görülmüştür…

Yüzlerce kişi tarafından da görülen ve de meraklı vatandaşlar tarafından Antalya Emniyet Müdürlüğünün ve ona bağlı 155 “Polis İmdat” hattının kilitlenmesine yol açan, yaklaşık yarım saat gözlemlenen uçan cisimler, ECA-ELMOR Akdeniz Bölge Müdürü olan Ayhan Hacısalihoğlu (43) tarafından amatör kamerayla 5,5 dakika süreyle net bir biçimde görüntülenmiştir…

Yapılan incelemelerde; bu görüntülerde hareket eden ve manevralar yapan 7 ayrı ışıklı cisim kesinlikle uçak, helikopter, meteroloji balonu, venüs, uydu, ateş topu veya atmosferik fenomen sınıfına girmemektedir Bu garip ışıklı cisimlerin karakteristik özellikleri konvensiyonel teknolojiyle açıklanamamakta ve UFO oldukları sonucuna varılmıştır

Bu arada 2332’de Antalya Hava Limanı’ndan kalkan İtalyan Blue Panorama Hava Yolları’na ait yolcu uçağı da kamera görüş alanına girmiştir… Bu uçağın çevresinde kalan ışıklı cisimler, ağır ağır güney batı yönünde yükselerek kaybolmuşlardır…Antalya Hava Limanı kulesi ve de askeri radarlar tarafından bu cisimler saptanamamıştır…

Ayhan Hacısalihoğlu, 31 Mayıs gecesi de aynı saatlerde, aynı bölgede tam 23 bilinmeyen cisim gördüğünü, yaklaşık 35-40 dakika süreyle gökyüzünde muhtelif geometrik görüntüler sergilediklerini, sonrasında Tünektepe üzerinde kümelenip, gözlerden kaybolduklarını gözlemlediğini ifade etmiş, bu görüntüler, halen Antalya Hava Limanı’nda hava trafiğinden sorumlu, Hava Alanı Baş Müdür yardımcısı, özel pilot Selahattin Kunt (58) tarafından da gözlemlendiği tarafından ifade edilerek doğrulanmıştır…

11 Haziran gecesine ait görüntüler, Sirius UFO Uzay Bilimleri Antalya temsilcisi Hasan Uğur Epirden (54), Pilot Gürsan Oğuz (34), Antalya Hava Limanı Radar görevlisi pilot Mutlu Dönmez (32), Antalya Hava Limanı Hava Trafik Baş Kontrolörü Timuçin Uyar (49), ve Radar Şefi Ramazan Koçer (51), ve nihayetinde Antalya Hava Limanı Baş Müdür yardımcısı özel pilot Selahattin Kunt tarafından da defalarca izlenerek incelenmiş, söz konusu görüntülerin “Tanımlanamayan Uzay Cisimleri” olduğu konusunda görüş birliğine varılarak, alttaki tutanak gerek Kurumumuz (Sirius) temsilcisi, gerekse resmi yetkililerce Antalya Hava Alanında 14062007 tarihinde imza altına alınmıştır

Kamuoyunun bilgisine sunulur

İnceleyen - yorumlayanlar ve İmzalayanlar:

Selahattin Kunt

Antalya Hava Alanı

Baş Müdür Yardımcısı

Timuçin Uyar

Antalya Hava Limanı

Hava Trafik Baş Kontrolörü

Ramazan Koçer

Antalya Hava Limanı

Hava Trafik Baş Kontrolörü

Mutlu Dönmez

Antalya Hava Limanı Radar görevlisi/Pilot

Hasan Uğur Epirden

Antalya Bölge Sorumlusu

ürsan Oğuz / Pilot

Görgü tanığı ve görüntüleri kamerasıyla çeken :

Ayhan Hacısalihoğlu

ECA-ELMOR Akdeniz Bölge Müdürü

Olayla ilgili son gelişmeleri aşağıdan takip edebilirsiniz

ANTALYA’DA GÖZLEMLENEN UFO OLAYLARIYLA İLGİLİ YENİ BİR TANIK ve YENİ BİR KAYIT!

Sitemizden duyurduğumuz ve basınımızda da yer alan bu önemli UFO olayını gözlemleyen ve filme alan Ayhan Hacısalihoğlu, 31 Mayıs gecesi de aynı saatlerde ve yine aynı bölgede tam 23 bilinmeyen cisim gördüğünü, yaklaşık 35-40 dakika süreyle gökyüzünde muhtelif geometrik görüntüler sergilediklerini, sonrasında Tünektepe üzerinde kümelenip, gözlerden kaybolduklarını gözlemlediğini ifade etmişti Bu UFO olayı, halen Antalya Hava Limanı’nda hava trafiğinden sorumlu, Hava Alanı Baş Müdür yardımcısı, özel pilot Selahattin Kunt (58) tarafından da gözlemlendiği tarafından ifade edilerek doğrulanmış ve yazılı olarak tutanaklara geçirilmişti (üstte) …

Şimdi de, 31 Mayıs akşamı yaşanan bu önemli UFO gözlemine şahit olan ve olayı video kamerasıyla filme alan yeni bir tanığın bilgisi Kurumumuza ulaşmıştır Adopen Plastik San Teknik koordinatörü görevini yürüten sayın Mehmet Alp tarafından yapılan ve 12 dakika süreyle filme çekilen bu gözlemle ilgili bilgi alttadır

Görüntüler birkaç gün içinde Araştırma Merkezimizin İstanbul merkez ofisine ulaştırılacak olup, yetkili organlarımız tarafından detaylı bir şekilde incelenecek ve kamuoyunun bilgisine sunulacaktır…

Sirius UFO U zay Bilimleri Araştırma Merkezi

İSTANBUL ADALAR ETRAFINDA GÖZLEMLENEN UFO FİLOLARI (Temmuz 2007)

Temmuz ayı itibariyle Kurumumuz UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi’mize İstanbul Adalar bölgesinde gözlemlenen birçok UFO filoları ihbarları yapılmaktadır Bu olaylardan bazılarını altta bilginize sunuyoruz

From: onur çakaloz

Sent: Pazar 29 Temmuz 2007 17:15

To:

Subject: UFO

29 7 07 tarihinde gördüğümüz ufolarla ilgili biraz önce sitenin ufo gözlem formunu doldurduktan sonra adalar yönündeki gözlemleri okudum Meğer herkes görüyormuş! Bizim de gördüklerimiz tarif edilenlerin aynıları ancak bizim gördüklerimizden bir tanesi çok daha büyüyerek beyaz bir küreye dönüştü

Bu arada sizdeki eski mal adresimi bununla değiştirirseniz sevinirim Bir yıla yakın bir süredir Dokuz Eylül Üniversitesindeki öğretim görevliliği mesleğimden istifa ettim Plato filmde çalışıyorum

Saygılarımla,

E Onur Çakaloz (PhD)

Yapımcı - Platofilm

From: Serif ANTEPLi

Sent: Çarşamba 25 Temmuz 2007 11:32

To:

Subject: 24 Temmuz gecesi

Eşim ile birlikte, dün akşam, 2100 sonrası İstanbul Boğazı yönünden Bakırköy yönüne doğru giden üç ayrı periyotta sayıları 5 ile 8 arasında değişen gök cisimleri gördük Koyu portakal renkli idiler ve oldukça yavaş seyrediyorlardı Belli bir zaman sonra gözden kayboluyorlar, çok kısa bir süre sonra yeni bir gurup ortaya çıkıyordu Dehşet içinde seyrettik Evimiz İstanbul'un yüksek bir semtinde ve en üst katta oturuyoruz Yıllardır Uçak görürüz çeşitli yönlere giden Bunlar gibisini gerçekten görmedik Hemen TV kanallarını açtık İnternetten haber sitelerine girdik Hiçbirinde bu konuda bir haber yoktu Canlı yayın bile yapılabilecek yavaşlıkta ve sıklıkta olan bu görüntülere basının ilgisiz kalmasına hayret ediyorum

Şerif Antepli,

From: Yuksel Taspinar

Sent: Perşembe 19 Temmuz 2007 09:36

To:

Subject: UFO İstanbul

Sayın yetkililer,

Ek’teki fotoğrafı 18072007 saat 2230 civarında Küçükçamlıca tepesinden çektim Cisim 10 dakika sabit kaldıktan sonra görüntünün soluna doğru hareket etti Bir süre sonra tekrar sağ tarafta bulunan Adalara doğru yöneldi Çok hızlı değil ama normal bir uçaktan daha süratliydi Bir süre sonra görülmez oldu Bilginize, teşekkürler

Yüksel Taşpınar

From: serdar zdemir

Sent: Cumartesi 28 Temmuz 2007 16:18

To:

Subject: ufo

az önce Habertürk com'da ,İstanbul semalarında Ufo filosu başlıklı haber dikkatimi çekti ve haberin tamamını okudum web adresinizi aldım ,dolayısıyla haber ilgimi çektiğinden ve merakımı gidermek için değerli sitenizde ,ufo ve diğer garip anlaşılamayan cisim hareketleri ile ilgili olaylara bizzat tanık olan kişilerin yazılarını sitenizdede okuduğumdan ,teğit etme gereği duyduğum bir haberin diğer bir tanığı olarak size E-mail çekme ihtiyacı duydum

18072007 tarih 2230 civarında büyükada civarında görülen sarı parlak ışık ile ilgili Yüksel Taşpınar beyefendinin sitenizdeki yazısının tamamında geçen olaylara ,şahsımda tanık oldu

İlgili Tarih ve saatte her gün olduğu gibi bisikletimle maltepe /Dragos Deniz sahil yolundan Bostancıya gidip gelmek suretiyle spor yapıyordum,bahse konu olan olayı maltepeden dragos'a evime dönerken yukarıda belirtilen saat civarlarıydı sanıyorum tanık oldum

okadar dikkatimi çektiki bu ışığa uzun müddet baktım herhangi bir aydınlatma aracı değil ,yıldız hiç olamazdı genelde uçaklar ordan sabiha göçen havalimanına dönüş yapıyorlar ama uçak olsa belli bir zaman sonra dönüş yapacak ve kanatlarında olan rekli ışıkların görünüyor olması ve ön aydınlatma ışıklarının gözden kaybolması gerekiyor olması gerekirdi ,olduki hiç bir uçak sabit olarak 10 dakika havada beklemez

Bu gördüklerim karşısında zaman zaman sözkonusu olan ufo gerçeği aklıma geldi ve bu olaya hayret ettim ve söz konusu haberi daha gerçekçi ve ayrıntılı olarak öğrenmek istedim ve sitenizdeki söz konusu görgü tanığının yazdıklarını bir tanık olarak paylaşmak istediğimi belirtmek istiyorum

Saygılarımla

Serdar Özdemir/Telekom Teknisyeni

From: Ozan Siat

Sent: Çarşamba 18 Temmuz 2007 12:18

To:

Subject: Adalar Ufo

Küçüklüğümden beri gökyüzüne ve ufolara karşı bir ilgim var, daha önce

İstanbul'dan Antalya'ya yolculuk yaparken iki arkadaşımla tanık oldum Ve

artık bitakım gök cisimlerini ayırt edebiliyorum, önceden uçakları vb

cisimleri ufo zannederdim ,zaman zaman göz yanılması olabiliyor Sitede

Adalarda ufo başlığını gördüğümde bu olay kafama takıldıBen genelde geceleri adada dışarıda yada tersata olurum, 160707 tarihinde Heybeliadanın arka arafında Yalova’ya doğru UFO olduklarına emin olduğumuz bir sürü cisme tanık oldukBu yoğunluk beni şaşırttı ve üstüne gidilmesi lazım Şu an elimde bi görüntü yok ama enkısa zamanda sizlerle paylaşıcağıma inanıyorum

YOzan Sıat- Reklamcı

From: Taylan Özgür GÖK

Sent: Monday, July 16, 2007 12:31 PM

To:

Subject: Marmara Denizi Açiklarinda Görülen Sari Isiklar

Merhabalar

Bu size ilk yazisim degil Daha önceleri pek inanmadigim hatta bir dayanak noktasina eristiremedigim ufo fenomeni ile görüslerim ve bu olaya yaklasim tarzim son 1 ayda tamamen degisti Ki bunu daha önce elestirel yazimlarimda da görebilirsiniz

Kozyataginda ikamet etmekteyim ve evim marmara denizi açiklarini görecek bir konumda ve en üst katta Dedim ya günesi nereye kadar balçikla sivayabiliriz ki? Ilk önceleri Atatürk Havalimani na yönelen uçaklar zannetmistim ama bir yüksek mühendis olarak uçagin yapabilecegi veya yapamayacagi manevralari az çok biliyorum Adalar in üst tarafinda (Yada mesafeye bakilirsa Yalova sahil seridi üzerinde) bazen 2 bazen 10 bazen 1 tane saydigim ve genellikle de sari renkli isiklar fark ettim ilk basta Isiklar yavas bir hizla saga sola hareket etmekte bazen de sabit durmakta En önemli izlenimim ise 1 Temmuz gecesi gördügüm olaydi Iki adet sari renkli cisim yavas yavas birbirlerine dogru yaklastilar ve bir ande birlestiler Bu birlesimden sonra tek isik halini alan cisim bir kaç saniyede isigin siddetini artirarak bir anda kayboldu

Buraya kadar anlattiklarim ilk izlenimim degil elbet Özellikle Haziran ayinin ikinci yarisi ve Temmuz ayinin ilk yarisi arasinda bu izlenimlerim bir kaç gün arayla hep oldu; son olmayacagini da biliyorum!

Tekrar görüsmek dilegiyle Sonsuz saygilar

Taylan Özgür Gök

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com