![]() |
Aydaki Sır Olay.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aydaki Sır Olay..Aya ilk ayak basan adam anlatıyor: 20 Temmuz 1969´da Ay´a ilk insan indi ![]() ![]() ´Kartal inmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ASTRNOT ALDRİN: Açık kitap gibi bir şey var burada, tam durgunluklar denizinin üstünde ![]() ASTRONOT ARMSTRONG: ´İki halka gibi, daha doğrusu bir kitap gibi ![]() ASTRONOT COLLİNS: ´Sekstantın odağını değiştirdiğimde bir kitap biçiminde olduğu daha iyi belli oluyor ![]() YER KONTROL: ´Ne diyorsunuz siz, ayda kitap mı var? Tuhaflıklar bantlarda yer almaya devam ediyordu ![]() ![]() ![]() COLLİNS: ´Duyuyor musunuz? Şu sesi kesin yoksa kulaklarım patlayacak ![]() YER KONTROL: Bu ses bizden değil, yabancı kaynaklı ![]() ARMSTRONG: ´Şimdi de bir müzik başladı ![]() YER KONTROL: ´Hiçbir arıza yok ![]() ![]() ALDRİN: Hiçbir zaman anlaşamayacağız galiba ![]() ![]() Ertesi gün Armstrong, Ay´a ayak bastı ´Kartal indi´ diyordu ![]() ![]() ![]() YER KONTROL: ´Hey kim konuşuyor?´ Bu sırada Armstrong ayda yürüyordu ![]() ![]() YER KONTROL: ´Yine uçan daireler mi? Neydi o şarkının sözleri?´ COLLİNS: ´EŞEN MAHATMA RESSAMBALLA´ filan dedi ![]() ![]() ARMSTRONG: ´Tamamını dinledim ![]() ![]() ![]() ALDRİN: ´Frekans değiştirdim yine aynı ses ![]() ![]() ![]() ![]() YER KONTROL: ´Çıldırdınız mı siz? Havasız yerde ses yayılır mı?´ COLLİNS: ´Ne yani, yine uçan daireler mi?´ ARMSTRONG: ´Kitap biçiminde uçan daire olur mu?´ YER KONTROL: ´Bilinmeyen bir hastalık, uzay vurgunu mudur nedir? Bu sesler, kitap, melodi, hep hayal olmalı ![]() ARMSTRONG: ´Hayali kamera çeker mi, hayalet bir ses teyp bandına kayıt olur mu?´ YER KONTROL: ´Peki havasız ortamda ses yayılır mı?´ Sonra Armstrong ve Apollo-II Astronotları salimen dünyaya döndüler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sırada astronotlar dünyayı geziyorlardı ![]() ![]() ![]() ![]() Armstrong irkildi ´Hey, bu müzik sesi ne?´ Mısırlılar gülmemek için kendilerini biraz tuttular ![]() Ezan ![]() ![]() ![]() Armstrong, ´Ben bunu daha önce de işittim ![]() Elbette işiteceksiniz, dünyada bir milyara yakın Müslüman var ![]() ![]() ´Ben, dünyayı kastetmiyorum, bu sesi Ay´da duydum ![]() Armstrong´un yüzü kireç gibiydi: ´Aman Allah´ım, Seni şurada yanıbaşımda değil, ta Ay´da buldum ![]() Uzun bir süre Armstrong´dan ses seda çıkmadı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|