Yaşam Amacını Fark Etme Meditasyonu |
07-22-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşam Amacını Fark Etme MeditasyonuAldığım her nefes ile, bir yaşam amacım olduğunu onaylıyorum Verdiğim her nefes ile, amacımı yaşamımda tezahür edebileceği dünyaya gönderiyorum Ben nefes alıp verirken, bu otomatik olarak devam ediyor Şimdi yaşamımda neler başarmam veya ne yapmam gerektiği ile ilgili başkalarının resimlerini salıveriyorum Neyi yapmayı sevdiğimi biliyorum Sevdiğim şeyi yapabileceğimi onaylıyorum, Sevdiğim şeyi yaparken Yaşam amacımı yaşadığımı biliyorum Simdi bana nelerin sevinç getireceğini biliyorum Bana sevinç getiren şeyleri yapabileceğimi onaylıyorum Bunu yaparken yaşam amacımı yaşadığımı biliyorum En yüksek hayrıma olan şeyi yapmaya karar veriyorum, Bunu yaparken, başkalarının en yüksek hayrına hizmet ettiğini Ve yaşam amacımı yaşamanın bir parçası olduğunu biliyorum Yaptığım her eylemde yasam amacımı gerçekleştiriyorum Kalbimi ve sevincimi izliyorum Yaşamımdaki, yaşam amacımın parçası olmayan her şeyi salıveriyorum Bugün kalbimin bana söylediği şeyleri dinlemek için zaman ayırıyorum Kendime soruyorum, “bugün bana sevinç getiren, en yüksek hayrıma hizmet edecek yapmayı sevdiğim şey nedir?” Bugün, yaşam amacım olan yapabileceğim tek bir şeyi düşünüyorum, Çünkü bu kalbimi sevinç ve sevgiyle dolduruyor Ve en yüksek hayrıma hizmet ediyor Bunu yapmanın resmini oluşturuyorum Bu düşünceyi eyleme geçiriyorum Gemimin kaptanıyım, Ve gemimi tam olarak gitmesini istediğim yere götürüyorum Simdi, en yüksek amacımı bulurken ve bunu yasarken, İdeal yaşamımı yaratıyorum Orin ve DaBen |
|