Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
doğan, hakkında, ruhlar

Bir Doğan Ruhlar Hakkında

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Doğan Ruhlar Hakkında

Cümleten merhaba

Bu siteye giriş sebebimÇaresiz çaresiz sevdiğim kişinin teklifi kabul etmesi için dualar ararken bulmuştum Nasibim olsun diye dualat ediyordum Burda bir çok yeni dualar öğrendim

Geçen gün birinin yanına oturmaya gttim Adam yaşlı bir amcaKonu konuyu açtı Ona söledim amca dedim böle öle yıllardır bir kızın peşinden koştumEtmediğim dua kalmadı dedim felan filan anlattım
Adam güldü tek bişe dediNasibin oysa dedi zaten olacak O istediği kadar mırın kırın etsin dedi

Sonra dediki İnsan doğduğu zaman ölceği gün ve evlenceği kişi bellidir(kaderinde evlenmek varsa dedi) Evlenceği kişi ile ruhlar bitişik doğar dedi Sonra o ruhlar ayrılır Evlenceği kişi o ruhturGider onu bulursun dedi Yani kiminle evlenceğin zaten bellidir dedi

Sakın dedi ettiğin dualar boşamı gitti deme dediHakkında hayırlı olmayan birini istiyorsan dedi o dualar seni belkide ondan korumuştur dedi Hayatta dua edecek isteyecek o kadar çok şey varki dediOnlara yönel dedi

Sonra düşündüm bende adam haklı herhalde Nasibmiz zaten belliyse dualarımızı niye başka şeyler için yapmıyoruz

Konu hakkında fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim
allaha emanet olun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com