Bir Doğan Ruhlar Hakkında |
07-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Doğan Ruhlar HakkındaCümleten merhaba Bu siteye giriş sebebimÇaresiz çaresiz sevdiğim kişinin teklifi kabul etmesi için dualar ararken bulmuştum Nasibim olsun diye dualat ediyordum Burda bir çok yeni dualar öğrendim Geçen gün birinin yanına oturmaya gttim Adam yaşlı bir amcaKonu konuyu açtı Ona söledim amca dedim böle öle yıllardır bir kızın peşinden koştumEtmediğim dua kalmadı dedim felan filan anlattım Adam güldü tek bişe dediNasibin oysa dedi zaten olacak O istediği kadar mırın kırın etsin dedi Sonra dediki İnsan doğduğu zaman ölceği gün ve evlenceği kişi bellidir(kaderinde evlenmek varsa dedi) Evlenceği kişi ile ruhlar bitişik doğar dedi Sonra o ruhlar ayrılır Evlenceği kişi o ruhturGider onu bulursun dedi Yani kiminle evlenceğin zaten bellidir dedi Sakın dedi ettiğin dualar boşamı gitti deme dediHakkında hayırlı olmayan birini istiyorsan dedi o dualar seni belkide ondan korumuştur dedi Hayatta dua edecek isteyecek o kadar çok şey varki dediOnlara yönel dedi Sonra düşündüm bende adam haklı herhalde Nasibmiz zaten belliyse dualarımızı niye başka şeyler için yapmıyoruz Konu hakkında fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim allaha emanet olun |
|