|
|
Konu Araçları |
başarılı, çalışmalarının, havas, hususunda, olması |
Havas Çalışmalarının Başarılı Olması Hususunda |
07-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Havas Çalışmalarının Başarılı Olması HususundaArkadaşlar sitedeki yazılara bakıyorum da havas konusunda eline aldığı kitapla başarılı olacağını sanan bilgisiz çok arkadaş var Sıklıkla karşılaştığım cümlelerden bazıları; 'Ne zaman tutar?','Ne zaman geri döner,kaç günde olur?' ' Peki tutacak mı olacak mı,daha iyisi yok mu ?'' Ya ters teperse şununla bununla karışırsa ama ben bu duayı da okuyordum'Yapmayın Allahınızı severseniz,söylediğiniz cümleler çocukları güldürecek kadar komikBu tip çalışmaların iman gücüyle ve inanç kuvvetiyle zuhur edeceğini artık sağır sultan bile duydu,çalışmalarınızı eksiksiz yapıyorsanız vücudunuz ve elbiseniz temiz ise,aklınız boş ve günahlarınızdan kısmen de olsa arınmış tövbe yapmışsanız,mümkünse de bir gün oruç tutmuşsanız veyahut ileri gidelim ufak bir hayr yapıp sadaka vermişseniz evet çalışmanız daha hızlı ve etkili tesir edecektirYoksa armut piş ağzıma düş!Oturduğumuz yerden edilen duaların elbette ki kıymeti ve değeri yadsınamaz,ancak yaptığımız asıl şey konformist tuzağa düşmek,kısacası en az çabayla en çok verim almaya çalışmak'Ne kadar ekmek o kadar köfte' sözünü belleğimizin tozlu raflarından çıkaralım ve kulağımıza küpe olarak takalım bir zahmet Bir de şunlar var ki bahsini etmeden geçemeyeceğim 'en güçlü celp','süper ötesi formül','sevgiliniz mutlaka dönecek'(nerden biliyorsun?),'ultra mega havas çalışması bundan iyisi şamda kayısı vs vsŞimdi arkadaşım niteleyici kelimeler en tehlikeli kelimelerdir mistik dünyada,milyonlarca farklı yapıda ve enerji kombinasyonunda insanın bulunduğu bu alemde hangi formülün mutlaka tutacağını,hangisinin en güçlü olduğunu nereden biliyorsun?'Güzel,süper güçlü,bir numara'gibi nitelemelerin elle tutulup gözle görülen içinde inanç huzmesini barındırmayan olgular için kullanımı daha mantıklı sanki,ne dersiniz? A formülü Ahmete etkilidir,B formülü MehmeteBelki?Evet mi hayır mı?kime göre neye göre kıstas ne?neyi baz aldın da en güçlü yazıyorsun?Gücünü klavyenden alıyorsa bir şey diyemem,ancak bildiğim bir şey varsa o da tüm duaların Allah katında eşit olduğudur,enerjilerin değil!İkisinin ayrımını çok iyi yapmak bizler açısından gayet faydalı olacaktır 'İnanmayan kafir olur'En çok kızdığım ve kınadığım cümlelerden biri de bu,hangi başlık veya başlıklardı hatırlamıyorum ancak rastgeldim kesinlikleKafire dahi kafir demenin tehlike arz ettiği islamiyette-ki bunu HzMuhammed hadislerinde de dile getirmiştir-ne cüretle böyle bir değerlendirmede bulunulabiliyor!Bu ayak direme niyedir anlamış değilim,her okuyan hazmetmek inanmak zorunda mı acaba!?Benimsemek yerine tartışmanın gerekliliğini de arada sırada hatırlayalım lütfen,her önünüze konanı yemeyinYalan yanlış formül ve dualarla sizlerle dalga geçilmediğini nerden biliyorsunuz,bilemezsiniz! Hüddam elde etme mevzusuna parmak basmak istiyorum,hüddam elde etmek 313 3313 veya herhangi bir sayıda azimet okumakla başarılacak kadar kolay bir iş değildirHalvete girmek,oruçlu olmak uzun zaman canlı ve canlıdan çıkan şeylerden perhiz gibi katı ve zor şartlar altına dahi bunu elde edemeyen nice insan tanıyorum,hoş elde edenler için de çok memnun olunacak bir olay gibi durmuyor emin olun!Başlarına gelen olaylar işlerindeki terslikler cidden büyük boyutlarda,astarı yüzünü geçiyor anlıyacağınızEhil olmadan,Allah dostu bir veliden izin almadan yapılan her türlü mendel,cin çağırma,gaipten haber alma veyahut havas çalışması size türlü belalara giriftar olmak şeklinde geri dönecektir unutmayın yazı editlenmiştir |
|