![]() |
Kitaplardaki Çalışmayan Uygulamalar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kitaplardaki Çalışmayan UygulamalarKitaplardaki, Hiç Bir Zaman Çalışmayan Uygulamalar Hakkında hiç bir şey bilinmeyen bu uygulamalar aslında hiç bir işe de yaramazlar ![]() ![]() ![]() ![]() Herhangi bir erkek veya kadının cinsel beğenisini kazanmak isteyen kimse veya herhangi bir insanın üzerinde kötü etkiler meydana getirmek isteyen bir kimse üç, beş veya yedi gece, gece yarısından sonra abdest alıp 546 defa “Yâ Keryuş” zikri yapar ![]() ![]() “Keryuşin Keryuşin, Meryuşin Meryuşin, Matuşin Matuşin, Latuşin Latuşin, Atyaşin Atyaşin, Eltayuşin Eltayuşin, Şekeşin Şekeşin, Meleşin Meleşin, Ceheşin Ceheşin, Amelaşin Amelaşin, Esri yâ Keryuş ![]() ![]() “Vefâl” kelimesinden sonra da duraklamadan ne istenirse o söylenir mesela “Filan kimsenin celbi muhabbetini veya filan kimsenin kahır ve tedhişini yap ![]() ![]() Yukarda görülen uygulamanın bir çok benzeri mevcuttur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu uygulamaların kolay olamalarından başka bir ortak noktaları daha vardır ki, o da şudur: Hiç birisi, hiç bir işe yaramazlar ![]() Bu çalışmalarda başarılı olan varsa, o kimse de formülün doğru olmasından değil, kendilerinin doğuştan üstün psişik yeteneklere sahip olmalarından dolayı başarılı olmuşlardır ki, ben böyle bir kimse ile hiç karşılaşmadım ![]() havasın derinlikleri 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
Kitaplardaki Çalışmayan Uygulamalar |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kitaplardaki Çalışmayan Uygulamalarzaten islamda bu tür şeyler uygun değil ki mesela "Herhangi bir erkek veya kadının cinsel beğenisini kazanmak" demişsin ve güvenilir sağlam bir kaynak olmadıkça yapılmasıda tehlikeli şeyler bunlar Allah korusun daha sanra bir bakmışsın o kişinin tuzağına düşmüşsün o yüzden ben derim ki böyle şeylere kalkışmayın cesaretiniz ve imanınız oldumu herşey olur |
![]() |
![]() |
|