Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
faydaları, suresi, tekvir

Tekvir Suresi Ve Faydaları

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tekvir Suresi Ve Faydaları

*Yeri tespit edilemeyen büyü yada sihir bu sure okunduğunda cenabı hakk mutlaka yerini bi şekilde bildirir
*en başta rabbimizin yardımıyla büyünün etkisi bu sure okundukça kalkar
*Yağmur yağarken okunduğunda niyet edilen şey ve murat edilen Allah'tan istenirse bi iznillah kabul olur
*Bu sureyi okumaya devam eden dünya ve ahirette selamette olur
Arkadaşlar bu duayı ilk bulduğumda hemen yazmak istemedim Önce kendim denedim Büyük şifalar gördüm Ben size fayda gördüğüm özellikleri maddelerle yazdım Duanın sayısı falan yok Aynen anlattığım gibi istediğiniz kadar okuyabilirsiniz Sizden tek isteğim, güzel yüreklerinizin dularını benden esirgemeyin Rabbim hepimizin gönlünde olanı hayırlısıyla verecektir inşallah Şimdiden tüm dularınız inşallah kabul olur diyorum Selam ve dua ile

Tekvir Suresi
Bismillahirrahmanirrahim
İzeş şemsu kuvviret Ve izennucumun kederetVe izel cibalu suyyiret Ve izel'işaru 'uttılet Ve izelvuhuşu huşiret Ve izelbiharu succiret Ve izennufusu zuvvicet Ve izel mev'udetu suilet Bi eyyi zenbin kutilet Ve izes suhufu nuşiret Ve izes sema'u kuşitat Ve izel cahıymu su'ıret Ve izel cennetu uzlifet Alimet nefsun ma ahdaret Fela uksimu bilhunnesi Elcevaril kunnesi Vel-leyli iza 'as'ase Ves-subhı iza teneffese İnnehu le kalu resulin keriymin Ziy kuvvetin 'ınde ziyl'arşi mekiynin Muta'ın semme emiynin Ve ma sahıbukum bi mecnunin Ve lekad reahu bil'ufukıl mubiyni Ve ma huve'alel ğaybi bi daniynin Ve ma huve bikavli şeytanin reciymin Feeyne tezhebune İn huve illa zikrun lil'alemiyne Limen şae minkum en yestekıyme Ve ma teşaune illa en yeşaallahu rabbul'alemiyne

amin amin amin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com