Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kayboluşlardayım, sensiz

Kayboluşlardayım Sensiz...

Eski 02-20-2007   #1
brave83

Kayboluşlardayım Sensiz...

"Hani olur ya belki özlersen, istersen beni

En son bıraktığın yerde parçalanan kalbimi toplamaya çalışıyorum Bekliyorum orada seni

Bir düş kurmaya aciz kaldım, beden haykırışlarda, çaresiz savruluyorum bu esen ayrılık rüzgarında Bir yerinden tutmak istiyorum zamanı, tutunmak belki hayata kaçış

Duygular anlamsız, sözler kişiliksiz kaldı sen yokken Pencerelerden göremiyorum ufku, erken iner oldu akşamlar Buram buram koklamak, dağlara inat hissetmek seni

Bu yüzümde süzülenler yaş olmalı, hissetmeye küsmüşüm Belki de sana bu dargınlığım, içten içe ateşler içinde, varmak koz olmaya

Dışlamışım her şeyden, herkesten kendimi Ne olabilir kilerle çelişkideyim Aynaya bakmaya korkmak, görmek korkaklığımı

Bir kerecik tutuversen ya elimi çekiversen hayata tekrar Bazen bırak diyorum yüreğime bu yalancı umudu Kalıversin diyorum, yapayalnız çaresiz Olmak istemezcesine varoluşlara yönelme boşuna Her şeyini kaybetmişlik içinde, daha kalmışsa başka şeyleri kaybetmeye bu yeltenişim

Ne kadar basitmiş diyor bu haykırış, yerine tekrar konulamayacak kırıklıklarla dolmuşum ve taşıyorum Yabancı bedenlerle çıkmaz bir sokakta ilerleyişim Bir umut , bir çare, belki yalnızlığıma inat Kayboldum sensiz var etmeye çalıştığım hayallerimde"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com